thormoda2017
5,0 av 5 boblerAnmeldt 16. mars 2023
Dato for oppholdet: mars 2023
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Kari Janne Myklebust, Daglig lederThon Hotel Baronen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. mars 2023
Hei Thormod

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne flotte tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på.

Takk for besøket ditt og hjertelig velkommen igjen ved en senere anledning.
10.9 km fra Thon Hotel Baronen
Frokost inkludert
11.0 km fra Thon Hotel Baronen
11.2 km fra Thon Hotel Baronen
10.6 km fra Thon Hotel Baronen
11.0 km fra Thon Hotel Baronen
Shower and bathroom basic  View is very nice
10.3 km fra Thon Hotel Baronen
10.6 km fra Thon Hotel Baronen
10.8 km fra Thon Hotel Baronen
10.8 km fra Thon Hotel Baronen
2.4 km fra Thon Hotel Baronen
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldt 14. oktober 2022 via mobile enheter

Hotelet er vorte veldig bra. Nyoppussa rom. Ikkje trafikk støy, gratis parkering, godt utvalg på frokosten og positivt med kveldsmat mandag-torsdag. Smilende betjening. Kansje kunne det vore litt varmere på badet. Tok en turen over veien kom en til spar butikk med masse nydelige kaker. Dette er 3 besøk på hotel Baronen siden juli, og vil anbefale dette 😊👍

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, BJB-Bilturist
Kari Janne Myklebust, Daglig leder på Thon Hotel Baronen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2023

Kjære gjest.

Tusen takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding. Så flott å lese om din opplevelse hos oss, og at du ble tatt godt vare på av våre flotte medarbeidere. Det gjør oss stolte! Håper vi ser deg neste gang du besøker Ålesund.

Med vennlig hilsen
Kari Janne Myklebust - Direktør

Anmeldt 28. august 2022

Fasaden og gangene på hotellet gir ikke høye forventninger. MEN rommene er nyoppussete og virkelig fine. På frokost siden har de valgt å satse på kvalitet fremfor kvantitet. Ikke det største utvalg jeg har sett. Men ALT var veltilberedt

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, JanBK1215
Anmeldt 17. desember 2021

Vi har benyttet anledningen i disse dager til å nyte hotellfrokost før jobb og vi har da valgt å støtte vårt lokale hotell her, Baronen.

Vi har fått en skikkelig hyggelig start på dagen med supertrivelige ansatte i resepsjon (Christel), trivelig frokostkokk og hyggelig besøk av direktøren ved frokosten også. Hyggelig å bli sett og sett pris på som gjest, og koselig start på dagen med muntre, fine mennesker som jobber der! Vi kommer tilbake :-)

Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, mariannen895
Anmeldt 7. august 2021

Koselig rom, og gode senger. Svært service- og imøtekommende betjening på alle nivåer. Herlig frokost i romslige og rene omgivelser. Beliggenheten rett utenfor Ålesund var perfekt. Vi kommer gjerne tilbake :-)

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, 485hegeb
Anmeldt 2. august 2021

Enkel parkering med butikker i gangavstand. Badet var ikke rent så vi måtte gi beskjed. Frokost helt OK, var flere ting som var gått tomt og som ikke ble påfylt. Trafikkstøy og ungdommer i gata utenfor.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Sindre2