Håkon B
5.6 km fra Thon Hotel Baronen
10.8 km fra Thon Hotel Baronen
Aalesund City Apartment
    10.6 km fra Thon Hotel Baronen
    Shower and bathroom basic  View is very nice
    10.3 km fra Thon Hotel Baronen
    Se flere hoteller i Ålesund
    Anmeldt 4. august 2024

Flott rom med god størrelse.
    God frokost og koselig personal både ved frokosten og i resepsjonen.
    Hyggelig område med matbutikk rett ved siden av og kort vei til Moa kjøpesenter.
    Kommer gjerne tilbake som familie.

Minuset var renholdet på dag 2, fikk ikkje meir toalettpapir enda det var lite igjenn.

Dato for oppholdet: august 2024
    Takk, Gunn Jorunn K
    Anmeldt 12. juli 2024

Svært god seng og stilt og fredelig. Siv godt denne natta. Nært til der eg skulle vere neste dag så det var villig for meg. Det var litt enkel frukost denne dagen. Eg kunne gjerne tenkt eit bedre utval. No på sommaren så måtte eg ut for å ete. Der fekk eg 10%avslag på restauranten Milano.

Dato for oppholdet: juli 2024
    Takk, 445vidarf
    Anmeldt 28. juli 2023

Koselig hotell med forholdsvis store rom. Hyggelige ansatte og veldig god frokost. Rent og pent. Vi slet litt med mangel på varmt vann, men på oppfordring fra resepsjonen, skulle vi la det renne en stund og da ble det merkbart varmere etter et par minutter. Gratis parkering utenfor hotellet trekker også opp. Anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2023
    Takk, 618geirs
    Anmeldt 24. juli 2023

Store rom, god service og kjempegod frokost. Hvis du er ute etter et sted og sove og spise får akkurat det du trenger, uten at dette er et luksushotell. Og for vår det passet det utmerket! Anbefales for folk som et ute etter

Dato for oppholdet: juli 2023
    Takk, 465carienl
    Kari Janne Myklebust, Daglig leder på Thon Hotel Baronen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2023

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne flotte tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på.

Takk for besøket ditt og hjertelig velkommen igjen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Kari Janne Myklebust
    Direktør

Anmeldt 4. juli 2023 via mobile enheter

Resepsjonisten viste god fleksibilitet og lot oss sjekke inn tidligere enn vanlig.
    Rommet var pent oppusset med nytt bad, stor tv, trivelig oppholdsrom med store vindu mot elven
    Meget god frokost med nystekt brød, kalde og varme retter, melk juice, kaffe med mer
    Effektiv utsjekking

Romtips: Be om rom som vender mot elven Bra parkering ved hotellet
    Dato for oppholdet: mai 2023
    Takk, Havard14
    Kari Janne Myklebust, Daglig leder på Thon Hotel Baronen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2023

Kjære Gjest og tusen takk for din flotte anmeldelse etter ditt opphold hos oss.

Vi er svært takknemlige for den hyggelige tilbakemeldingen.

Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen