Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 144
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Booking.com
USD 144
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 128
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.10.21
Hotels.comUSD 144
PricelineUSD 144
FindHotelUSD 144
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (452)
Filtrer anmeldelser
452 resultater
Vurdering fra reisende
117
184
90
47
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
117
184
90
47
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 452 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Ikke minibar eller kjøleskap på rommet. Heller ikke aircondition. Hyggelig betjening og bra frokost. Mye bråk fra utsiden natt til lørdag og søndag. Litt rimeligere enn andre hoteller i sentrum men jeg velger et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Roger N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Brungot, Guest Services / Front Office på First Hotel Atlantica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2020

Hei Roger,
tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Vi har dessverre faset ut alle våre kjøleskap.Men vi selger øl og vin i resepsjonen, og har mulighet til å oppbevare ting for gjester, i kjøleskap. Vi er veldig sentralt plassert, og dette kan være både en fordel og en ulempe.
Håper at dere ellers hadde et fint opphold!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020

Fin hotel. Vet ikke hvordan er andre rom, men vi Hadde superior dobbel rom. Fint rom med god plass. God beliggenhet midt i sentrum og hyggelig betjening. Fantastisk frokost. God valuta for pengene....

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ToniRomi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Brungot, Guest Services / Front Office på First Hotel Atlantica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2020

Hei Toni,
Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Så hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold hos oss!
Håper å se dere tilbake ved en annen anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Dette er et meget sentralt hotell midt i byen ved Brosundet. Greie rom med deilige senger og bad. Ikke den beste frokosten men hyggelig betjening
Veldig heldig som fikk bo her til en meget hyggelig pris.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, bj_rno265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Brungot, Guest Services / Front Office på First Hotel Atlantica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2020

Hei bj_rno265,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på.
Så godt å høre at studentene deres hadde et fint opphold!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Bestilte hotell etter anbefaling fra tripadvisor da vi kom til Ålesund søndag. Booket for to netter.

Hotellet har god beliggenhet rett ved Brosundet og Kremmergården.

Dessverre mangler det mye på vedlikeholdet, og bilder på nettsider stemmer dårlig over ens med virkeligheten.
Vil gjerne nevne noen av de tingene som vi godt synes kunne vært bedre:

Malingsslitte karmer og lister på rom, lyspærer som var gått på bad, hotellrom og heis.

Frokosten var ok. Her får du standard hotellfrokost. Egg og bacon, samt pålegg osv. Men i disse covid-19 tider var vi ikke imponert over de tiltakene som var gjennomført. Bordene ble vasket etter hver gang, men bruk av håndsprit blant gjestene var begredelig. Her burde hotellet markert håndspriten bedre, samt oppfordret til hyppig bruk. Håndspriten stod gjemt mellom kaffikanner og var eller vanskelig å få øye på.

Det mest kritikkverdige ved vårt opphold var renholdet av rommet. Vi la ikke merke til dette før vi hadde bodd en natt, og da vi dro etter dag to hadde vi sett mer. Det var heksesot i vinduskarmer, gummilist under dusjdør var grønn (mørk grønn!) av mygl, det var ikke tørket støv, langs gulvet mot vegger på badet var det en rosa stripe av bakterivekst. En sjekk av gulvet rundt sengen avdekket raskt at rommet ikke var vasket.

Oppsummert et skittent opphold i Ålesund. Om du vil bo rent, bør du velge et annet hotell, eller gjøre hotellet oppmerksom på renholdet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 168erlendr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Brungot, Guest Services / Front Office på First Hotel Atlantica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2020

Hei 168erlendr,
Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Jeg må bare beklage dersom renholdet har vært dårlig før ankomst til rommet.
Slik skal det ikke være og vi er i gang med å se på rutinene våre.
Ellers så gjør vi det vi kan under frokosten, men vi kan dessverre ikke tvinge våre gjester til å bruke håndspris, kun oppfordre.
Men vi har tatt noen grep ift dette og satt spriten på et eget bord i forkant av frokostsalen, slik at dette er det første man ser når man kommer ned.
Vi skal i gang med noe mindre renovering nå og håper dette vil være med på å løfte hotellet litt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og fruen bodde på dette hyggelige hotellet ett døgn og vi var meget godt fornøyd med oppholdet. Vi had rom i 6 etasje, hvor vi had balkong med stol og bord, selve rommet var av god romslig størrelse med gode senger å sove i, ellers både kaffemaskin, vannkoker, kjøleskap, Vinglass, strykebrett,strykjern. Flott bad med varme i gulvet. Ellers var vi meget fornøyd med frokostbuffeen som had ett godt utvalg av diverse pålegg og varmretter å velge i. Anbefaler å ta frokosten før kl 08.30 da slipper man det største rushet og slipper kø ved buffeen. Vi vil gjerne bo her neste gang vi besøker Ålesund, da vi trivdes godt der. Hyggelig betjening og godt renhold er også ett stort pluss.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Kjellemann_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser