Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Rått!

Helt fantastisk tur! Kundeservicen var på topp, sjåføren var hyggelig, morsom og kom med masse god... les mer

Anmeldt 1 uke siden
sindreeliass
,
Norge
Moro

Vi deltok på Wildlife Sea Safari i regi av 62nord og det var en morsom opplevelse. Båtturen var... les mer

Anmeldt 1 uke siden
643andersk
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 90 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 157,10
Mer informasjon
fra USD 150,92
Mer informasjon
fra USD 102,62
Mer informasjon
fra USD 81,34
Mer informasjon
Anmeldelser (90)
Filtrer anmeldelser
90 resultater
Vurdering fra reisende
64
14
3
3
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
64
14
3
3
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 90 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Vi var uheldige med været, så fikk ikke kjørt ut i havgapet og til Runde, så det ble ikke så mye wild sea life safari, men fikk god erstatning med tur inn til Hjørundfjorden. Får jo ikke gjort så mye med været og det ble laget en god erstatningsopplevelse for oss, men ble allikevel litt skuffet over tiden i båt som ble et kvarter mindre og skulle ønsket at det var litt mer action-kjøring. Anbefaler også at skipperen legger til rette for at det skiftes mellom de som sitter foran og bak, da det kan gi alle en mer gøy kjøreopplevelse

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, laurenselr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
62Nord, Daglig leder på 62°NORD, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Tusen takk for konstruktive og gode tilbakemeldinger - vi tar de med videre i arbeidet med å evaluere, og forbedre, våre båtturer. Været får vi ikke gjort noe med, men resten skal vi ha kontroll på.. ;)
Håper å se dere tilbake i Ålesund, og på tur med oss igjen, på et senere tidspunkt.
Ha en fin sommer videre!

MVH Vebjørn Andresen, DL/62°NORD AS

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Kjempeflott 2 timers tur. Vi fikk sett hvithaleørn, kobbersel, lundefugl og fuglefjellet på Runde. Dette i tillegg til flott natur. Super tur med trygg og flink båtfører. Vel verdt prisen!!!

Råd: hvis man ikke er veldig vant til sjø og litt redd av seg, følg råd fra fører og sitt bak i båten. Jeg gjorde ikke det og måtte bytte plass underveis. 63 knop var raskere enn jeg trodde

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Mariannegansmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Ribbtur til fuglefjellet Runde er noe vi trygt kan anbefale! Som innlandsmenneske med respekt for havet, var jeg spent på opplevelsen, men med fint vær var dette bare utrolig. Vi kom tett på fjellet, så seler på vei ut, havørn på matjakt, masse lundefugl og havsule som ruget i fjellet. Interresant og hyggelig guide med mye kunnskap! Kjenner du til Rundeskatten?

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, 906gudrunf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Turen var avlyst uten at vi fikk beskjed. Da vi møtte opp på kaia fikk vi vite at pengene ville bli refundert om 3-5 dager! Ekstremt skuffende. Vi hadde gledet oss lenge til dette.
Mer alvorlig: Å forvente at en familie kan vente så lenge med å få tilbake ca 4000 kr syntes jeg er utrolig arrogant. Dette er en kostbar aktivitet - mange har ikke penger til å finne på noe annet før man har fått tilbake pengene. 62 nord burde virkelig se på kundebehandlingen sin!

Dato for opplevelse: juli 2017
2  Takk, AnneE287
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
62Nord, Kundeansvarlig på 62°NORD, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2017

Hei, utrolig dumt at dere hadde en dårlig opplevelse.
Dette er en væravheing aktivitet og denne turen ble avlyst på grunn av dårlig vær på Runde, og det var rett og slett ikke forsvarlig å gå ut med båt denne dagen.
Slik jeg kan se det bestillte dere ikke turen gjennom oss, men via turistinformasjonen.
Da er det de som står for refundering av penger og informering om kansellerte turer.
Håper dere får mulighet til å blli med på turen an annen gang :)

Mvh 62 Nord


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2016 via mobile enheter

Dette var en opplevelse for livet. Med gode historier, sjøliv og fart og spenning vil jeg anbefale dette til både store og små. Sammen med både norske og utenlandske turister, fikk jeg som sunnmøring oppleve hva alle snakker om. Tusen takk for en minnerik tur

Dato for opplevelse: juni 2016
1  Takk, Ingatangen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
62Nord, Resepsjonssjef på 62°NORD, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2016

Takk for den flotte tilbakemeldingen Inga! Gøy at sunnmøringene er like begeistret som turistene :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser