Hyggelige ansatte, som kom med gode råd. Hjelpsomme og kunnskapsrike. Flinke til å forklare. Svarte godt på spørsmål.
Blide og smilende jenter i informasjonen. Veldig hjelpsomme og service innstilte ! Fikk veldig god hjelp.
Veldig behjelpelige, hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere på turistkontoret.
Kom innom Ålesund Turistkontor for å få forslag om attraksjoner og dagsturer i Møre og Romsdal - du kommer ikke til å angre!
Hilsen Mila Dittmann
I myldret av turistmagneten Ålesund, fikk vi meget god veiledning- og råd fra service innstilte personale på Ålesund Turistkontor. Med hendene fulle av brosjyrer og kart gikk vi på oppdagelsesferie i vakre Ålesund- og omegn. Anbefales! d:o)
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Håper dere hadde en fin oppdagelsesferie i vårt område! Dere er hjertelig velkommen tilbake når det måtte passe :)
Ha en fin dag!
Mvh
Anita
Turistinformasjonen
Vi fikk god hjelp og god informasjon om ting å gjøre i byen. Vennlige ansatte som virket engasjerende for at vi skulle få et fint besøk i byen deres.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi håper dere har hatt et fint opphold i vår region og ønsker dere hjertelig velkommen igjen ved en senere anledning! Mvh Anita
En av våre favorittbyer i Norge er vakre- og fotogene Ålesund. Her blir man aldri lei av å gå rundt å lukte havluft, arkitektur, bryggesjarm, båtliv, mennesker, og besøke div. bevertningssteder- og tilbud. For å gjøre det mest mulig konsentrert pga. begrenset tid som turist, bør man besøke turistkontoret! Disse ivrige- og kunnskapsfulle ansatte hjalp oss ubeskrivelig mye, og med kart- og fargeglade brosjyrer, fikk vi langt mere ut av vårt begrensede besøk i Sunnmøre byen! Mange takk! d:o)