Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Ulike måter å oppleve Brosundet i Ålesund på
fra USD 45,78
Mer informasjon
fra USD 102,54
Mer informasjon
fra USD 59,11
Mer informasjon
fra USD 850,00
Mer informasjon
Anmeldelser (209)
Filtrer anmeldelser
209 resultater
Vurdering fra reisende
111
79
14
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
111
79
14
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 209 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Ålesund byr på mye flott fjord og fauna.

Men fra Brosundet ser du virkelig det flotteste Ålesund kan tilby i ett synsperspektiv.

Anbefaler alle å teste metallkrakkene på siden av broen som er oppvarmede året rundt hvor man kan sitte og nyte en is eller annet i varm atmosfære.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Christerk1987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig godt plassert. Vi ble møtt av hyggelig og forekommende resepsjonist da vi kom nattestid fra Hurtigruta. Veldig god frokost hvor alle smittevernshensyn i forhold til corona var tatt. Fresht og fint rom med kjempegode senger og veldig gode hygieneartikler. Til og med balsam for håret. Hot kommer jeg tilbake neste gang jeg skal til Ålesund ogs

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

resepsjonisten virket lite opplært ved innsjekking. vi fikk feil rom, hudrester og blod i sengen. kaffemaskin uten kaffekapsler. Manglet morgenkåpe og toalettartikler. frokost med kald- varm mat og tørt brød. Mye støv på gulvet. Ukoselig bad. Lite imøtekommende vertsskap. vil absolutt ikke anbefale dette hotellet.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, AmalieEKZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Brosundet gir helt grei overnatting meget sentralt i Ålesund. For 2200 kr får du et standard dobbeltrom - kult rom, men overhodet ikke stort! Pga fullt hotell var også restauranten full, så den fikk vi ikke prøvd. Corona-frokosten var OK. Vær obs på at parkeringshuset som hotellet anbefaler er av den trange sorten, i hvertfall om du kjører litt stor bil. Og vær også obs på at mange rom byr på litt støy utenfra, særlig om du som meg sover med åpent vindu.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, trymbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted midt i byen. Selv i litt regnvær var det flott å vandre rundt sundet og se på alle bygningene. Når man først er der, anbefaler jeg et besøk i Jafs brosundet. De har verdens beste fish and chips som kan inntas mens man sitter på en benk ved brosundet.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser