Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
1-dagers hop-on-hop-off audio-guidet tur i Ålesund
10

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Fjellstua Viewpoint på
Mer informasjon
Anmeldelser (1 721)
Filtrer anmeldelser
1 721 resultater
Vurdering fra reisende
1 231
413
56
8
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 231
413
56
8
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6974 av 1 721 anmeldelser
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Hvis du skal til Ålesund må du få med deg turen opp dei 418 trappene opp til fjellstua. Her får du sjå ei aldeles nydelig utsikt over Ålesund. Fjorder, fjell, bykjernen i jugend stil, hurtigrutekaia Osv. Osv. Spektakulært rett og slett.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Mokiiina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig utsikt og flott inne også. Trappetrinnene opp går lett når man kan skue utover byen underveis. Gode sveler venter på toppen.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Passport368552
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Flott trapp fra parken opp i høyden med en fantastisk utsikt over ålesund by!

Virkelig verdt turen.

Er du interessert i å dra på stikk ut tur eller geocash kan du fortsette på stiene videre i lengre strekninger og nærmest gå på høyden av ålesund sentrum.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Footprints775157
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2018

Var innom for å nyte utsikten og ta en kopp kaffe. Fin plass og god utsikt. Helt greit utvalg av kaker og svele mm.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, FrankJohnnyS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Kjørte bil opp da vi hadde med hund som måtte ha en plass å være da vi var inne i restauranten. Spiste rekesmørbrød å karbonadesmørbrød , veldig godt. Men det var jo utsikten vi var der for. Den var spektakulær 😄 lettskyet å litt sol så det var en perfekt dag å besøke Aksla på.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Skancke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser