Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk utsikt men...

Fantastisk utsikt ut ifra hvor kort turen opp er! Hadde gledet oss til å spise lunsj og få noe godt... les mer

Anmeldt 21. juli 2022
355aleksandraf
Kort bratt tur som gir deg fantastisk utsikt

Kort og bratt fjelltur i trapper opp til byens fjell. Flott oversikt over Ålesund sentrum og øyene... les mer

Anmeldt 12. juni 2022
tommip2014
,
Moss, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 683 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 216,13
Mer informasjon
fra USD 39,83
Mer informasjon
fra USD 138,69
Mer informasjon
fra USD 94,31
Mer informasjon
Anmeldelser (1 683)
Filtrer anmeldelser
1 683 resultater
Vurdering fra reisende
1 209
405
53
7
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 209
405
53
7
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6570 av 1 683 anmeldelser
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Hvis du skal til Ålesund må du få med deg turen opp dei 418 trappene opp til fjellstua. Her får du sjå ei aldeles nydelig utsikt over Ålesund. Fjorder, fjell, bykjernen i jugend stil, hurtigrutekaia Osv. Osv. Spektakulært rett og slett.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Mokiiina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig utsikt og flott inne også. Trappetrinnene opp går lett når man kan skue utover byen underveis. Gode sveler venter på toppen.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Passport368552
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Flott trapp fra parken opp i høyden med en fantastisk utsikt over ålesund by!

Virkelig verdt turen.

Er du interessert i å dra på stikk ut tur eller geocash kan du fortsette på stiene videre i lengre strekninger og nærmest gå på høyden av ålesund sentrum.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Footprints775157
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2018

Var innom for å nyte utsikten og ta en kopp kaffe. Fin plass og god utsikt. Helt greit utvalg av kaker og svele mm.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, FrankJohnnyS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Kjørte bil opp da vi hadde med hund som måtte ha en plass å være da vi var inne i restauranten. Spiste rekesmørbrød å karbonadesmørbrød , veldig godt. Men det var jo utsikten vi var der for. Den var spektakulær lettskyet å litt sol så det var en perfekt dag å besøke Aksla på.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Skancke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser