Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk utsikt men...

Fantastisk utsikt ut ifra hvor kort turen opp er! Hadde gledet oss til å spise lunsj og få noe godt... les mer

Anmeldt 21. juli 2022
355aleksandraf
Kort bratt tur som gir deg fantastisk utsikt

Kort og bratt fjelltur i trapper opp til byens fjell. Flott oversikt over Ålesund sentrum og øyene... les mer

Anmeldt 12. juni 2022
tommip2014
,
Moss, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 677 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 244,45
Mer informasjon
fra USD 37,43
Mer informasjon
fra USD 130,32
Mer informasjon
fra USD 88,62
Mer informasjon
Anmeldelser (1 677)
Filtrer anmeldelser
1 677 resultater
Vurdering fra reisende
1 205
403
53
7
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 205
403
53
7
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 1 677 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

418 trappetrinn for å gå opp til Fjellstua med masse fotomuligheter og stoppesteder på veien opp.
Men ingen servering eller toaletter på toppen!

Et tips er å gå 200m ennå lenger opp og se på gamle bunkere fra krigen.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Thafredrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Meget fint utsikt over byen og fint kvelds trimm for latte turister. Låner seg å vente til solskinn vær før man kommer seg opp 400trinn.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, janbloch86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Flott tur, mange stoppesteder underveis for fotopauser. Fornuftig å ha ed vann og noe litet å spise på, Fjellstuen var ikke åpen, kostet heller ikke penger for å komme ut på terassen.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, gstussi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. mai 2020 via mobile enheter

Endelig fikk jeg også mulighet for å gå trappene opp til Aksla. Topp vær i Ålesund denne dagen. Flott til laget.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mai 2020 via mobile enheter

Var dessverre stengt når vi var der, men porten var åpen slik at man kunne gå til utsiktspunktet utendørs. For de som ikke orker å gå 418 trappetrinn opp hit, er det fullt mulig å kjøre rundt nesten helt til døra. Absolutt et must å få med seg når man er i Ålesund.

Dato for opplevelse: mai 2020
1  Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser