Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott utsikt over byen, mens du spiser en hyggelig lunsj

Etter en artig tur opp trappene fra Byparken, ble vi belønnet med praktfull utsikt over hele... les mer

Anmeldt 7. august 2021
485hegeb
Ta turn hit!

Nydelig utsikt utover hele Ålesund. Anbefales å ta turen hit når du er i området. Var en del folk... les mer

Anmeldt 28. juli 2021
heidibS4893YB
,
Lofoten, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 648 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 45,25
Mer informasjon
fra USD 149,04
Mer informasjon
fra USD 101,35
Mer informasjon
fra USD 195,56
Mer informasjon
Anmeldelser (1 648)
Filtrer anmeldelser
1 648 resultater
Vurdering fra reisende
1 181
398
53
7
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 181
398
53
7
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 1 648 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

418 trappetrinn for å gå opp til Fjellstua med masse fotomuligheter og stoppesteder på veien opp.
Men ingen servering eller toaletter på toppen!

Et tips er å gå 200m ennå lenger opp og se på gamle bunkere fra krigen.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Thafredrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Meget fint utsikt over byen og fint kvelds trimm for latte turister. Låner seg å vente til solskinn vær før man kommer seg opp 400trinn.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, janbloch86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Flott tur, mange stoppesteder underveis for fotopauser. Fornuftig å ha ed vann og noe litet å spise på, Fjellstuen var ikke åpen, kostet heller ikke penger for å komme ut på terassen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, gstussi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2020 via mobile enheter

Endelig fikk jeg også mulighet for å gå trappene opp til Aksla. Topp vær i Ålesund denne dagen. Flott til laget.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2020 via mobile enheter

Var dessverre stengt når vi var der, men porten var åpen slik at man kunne gå til utsiktspunktet utendørs. For de som ikke orker å gå 418 trappetrinn opp hit, er det fullt mulig å kjøre rundt nesten helt til døra. Absolutt et must å få med seg når man er i Ålesund.

Dato for opplevelse: mai 2020
1  Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser