Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott utsikt over byen, mens du spiser en hyggelig lunsj

Etter en artig tur opp trappene fra Byparken, ble vi belønnet med praktfull utsikt over hele... les mer

Anmeldt 7. august 2021
485hegeb
Ta turn hit!

Nydelig utsikt utover hele Ålesund. Anbefales å ta turen hit når du er i området. Var en del folk... les mer

Anmeldt 28. juli 2021
heidibS4893YB
,
Lofoten, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 648 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 45,62
Mer informasjon
fra USD 150,25
Mer informasjon
fra USD 102,17
Mer informasjon
fra USD 197,68
Mer informasjon
Anmeldelser (1 648)
Filtrer anmeldelser
1 648 resultater
Vurdering fra reisende
1 181
398
53
7
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 181
398
53
7
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 1 648 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Ta gjerne en tur opp til Aksla ettersom dere er godt kjent med byen! Gikk en tur opp tidlig på morgningen for å unngå mange besøkere. Syns at landskapsarkitekter og ingeniørene har gjort en fantastisk jobb for å tilrettelegge denne perlen for innbyggerne og turisme! Anbefalt!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 614sapira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Her bør man dra for oversikten! Åpent (uten inngangsbillett). Fin utsikt over hele Ålesund. Artig utstikker noen trappetrinn ned.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, FamilienLockert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Mye folk, og Fjellstua var stengt. Men dette er et sted alle må besøke. Flott utsikt, og få skikkelig oversikt over byen.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fabelaktig utsikt over hele byen, stien opp er fin med hyggelige stopp på tur opp! Restauranten var corona stengt.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, JamVe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

ALLE skal opp her og det omtrendt på same tid. Ingen servering i restaurant når me kom opp, det burde vore noko meir enn utsikta på toppen

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Bjarteer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser