Vi gikk trappene ned etter å ha gått en runde opp via Vannspringdalen. Litt skuffende at Fjellstua var stengt
Flott utsikt over Ålesund og omkringliggende hav og øyer.
Anbefaler å gå turen opp trappene fra Byparken.
Var en fin opplevelse å gå disse trappetrinnene opp til toppen. Fin utsikt underveis og fint tilrettelagt med utkikkspunkter. Kjedelig at Fjellstua var stengt, var ingen steder å sette seg ned for å nyte matpakka. Satte oss på en topp litt lenger bak da. Selve turen er bedre enn selve utkikkspunktet på toppen.
Best utsikt over hele Ålesund. Vi gikk opp med bilen men gikk litt ned for å se over hele byen fra forskjellige vinkler. Anbefales!
Oversikten ligger ca 20 min gange fra by-sentrum, i vakre omgivelser. Toppen er "must do" for alle turister i Ålesund
Anbefaler alle å dra seg opp trappene her, enten etter tenna, beina eller hva annet hjelpemiddel man har for å nyte utsikten.
Vi beveget oss også mot rundksue som ligger 0,7km enda høyere opp.
Det var en hyggelig gåtur men ville eventuelt spart kaloriene for dette og holdt dere i område fjellstua og dens mange sitteplasser opp og ned.
Anbefales!