Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott utsikt over byen, mens du spiser en hyggelig lunsj

Etter en artig tur opp trappene fra Byparken, ble vi belønnet med praktfull utsikt over hele... les mer

Anmeldt 7. august 2021
485hegeb
Ta turn hit!

Nydelig utsikt utover hele Ålesund. Anbefales å ta turen hit når du er i området. Var en del folk... les mer

Anmeldt 28. juli 2021
heidibS4893YB
,
Lofoten, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 648 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 44,78
Mer informasjon
fra USD 147,51
Mer informasjon
fra USD 100,31
Mer informasjon
fra USD 196,52
Mer informasjon
Anmeldelser (1 648)
Filtrer anmeldelser
1 648 resultater
Vurdering fra reisende
1 181
398
53
7
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 181
398
53
7
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 1 648 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Jeg tok i ettermiddag turen opp til Fjellstua. Været var veldig bra, og dette var nok med på å gjøre opplevelsen helt topp. Fine trappetrinn, og de små benkene som var satt opp underveis var geniale. Små platå med jevne mellomrom hvis man ville ta noen bilder, og flott med den lekre utstikkerbrua når man nærmet seg toppen. Selve fjellstua er vel ikke det vakreste bygget jeg har sett, men utsikten på toppen er fantastisk. Jeg hadde lest at fjellstua holder stengt i sommer, men synes det er veldig dårlig. Bare på den stunden jeg var på vei opp og ned er jeg sikker på jeg møtte over hundre personer, og med det antallet norske turister som ferierer i området burde driften dette året også gått bra.

Jeg gikk ut fra Byparken, men stedet kan også nås med bil. Et besøk er et «must» når man er i Ålesund, spesielt hvis været spiller på lag.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Ta turen opp de 418 trappetrinnene og nyt utsikten over vakre Ålesund. Toaletter på topp og bunn og sitteplasser oppover hele veien. Også mulig å kjøre opp med bil eller sitte på med tøffetog.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, 283ole1984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Ta turen hit med enten bil, bane eller gå. Fantstisk utsikt fra toppen! Virkelig verdt et besøk når man er i denne fantastiske byen!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, 983vibeket
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Et must om man er i Jugendbyen. Får et super oversikt over byen og området rundt. Ikke lett å komme med bil i turistsesongen men kanskje ikke annet å vente. Skulle gjerne hatt tid til å gå rundt på stiene men det får bli neste gang.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, bj_rno265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi gikk trappene ned etter å ha gått en runde opp via Vannspringdalen. Litt skuffende at Fjellstua var stengt

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser