Super gode drinker. Veldig god service. Testet flere drinker på drikke kartet 👍 Anbefales 👌Ta en tur 👌
4–8 av 117 anmeldelser
Hyggelig bar med god beliggenhet. Veldig bra service av hyggelig betjening. Litt negativt at det ikke er mulig med en samleregning, men totalt sett emnfin kveld. ,
Nydelig utsikt, gode drinker og hyggelig servitør. PinkGinPritz ble fruens favoritt, jeg fikk en meget vellaget whisky sour
Tok et par drinker her etter å ha spist på XL diner som ligger rett ved siden av. Vi fikk svært gode drinker - dette kan de her.
Var her for første gang som turist fra Oslo. Baren har en unik plassering med fantastisk utsikt. Det er et kult sted å komme for å nyte litt drikke og servicen er helt upåklagelig. Uheldigvis er ikke bartjenerene like flinke. Vi bestilte et godt utvalg av drinkene di tilbydde, men dessverre så levde de ikke opp til forventningene. Vi kjenner godt til de drinkene vi bestilte og vet veldig godt hvordan de skal smake, her smakte de ikke sånn. Kort oppsummert ; et kult sted med middelmådige drinker.