Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Nyttig informasjon om byhistoria

Eit nokså ordinært lokalmuseum / bymuseum, men det er lett tilgjengeleg og nyttig informasjon om... les mer

Anmeldt 22. august 2020
JosteinNorway
,
Olden, Norge
Vel verdt ett besøk!

Ett museum litt utenom det vanlige. Livbåten var interessant, likeså bybrannen. Syntes også... les mer

Anmeldt 3. juni 2019
Terje T
,
Stavanger, Norge
Les alle 104 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Ålesund
fra USD 157,10
Mer informasjon
fra USD 39,84
Mer informasjon
fra USD 257,58
Mer informasjon
fra USD 174,44
Mer informasjon
Anmeldelser (104)
Filtrer anmeldelser
104 resultater
Vurdering fra reisende
38
53
12
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
38
53
12
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 104 anmeldelser
Anmeldt 3. juni 2019

Ett museum litt utenom det vanlige. Livbåten var interessant, likeså bybrannen.
Syntes også utstillingen(e) på loftet var en opplevelse, viktig å ta vare på historien fra tannlegekontoret og frisørsalongen!! :-)

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, Terje T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2019

Gå ikke glipp av dette flotte, lille bymuseet midt i sentrum av Ålesund. De forteller byens histroie på en flott måte. I kjelleren har de en krigshistroisk avdeling som er vel verdt et besøk og på loftet en modell (som du kan krype inn i ) av Brudeegget. Brudeegett avr en overbygd livbåt som kaptein Brude med mannskap seilte over Artlanterhavet i og landet i USA. Utenfor museet kan du se en koipi av dette "egget".

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, Kjell S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2017 via mobile enheter

Her får du oppleve mye lokal historie. Alt fra funn fra jern alder, viking tid, 1800- tallet, bybrannen, brudeegget, 2.verdens krig m.m.
Spennende by historie fra Ålesund:)

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, anineo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2017 via mobile enheter

Veldig bra museum med lokal historie fra byen og området rundt. Viste veldig godt hvordan byen var før brannen og hvordan innbyggerne bygde byen opp igjen

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, hansepils
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2015

Med flott utsikt over byen og svært variert historisk innhold er det verdt å ta turen innom. Formidlingsnivået kunne vært bedre. Det er begrenset med informasjon enkelte steder, spesielt i første og andre etasje. Vi likte helt klart tredje etasje og kjelleretasjen best. I tredje etasje finner man autentiske historiske miljøer, fra ulike yrker og fra Uræd-båten. I kjelleretasjen finner man en liten, men rikholdig krigsminnesamling. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, ringreva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser