Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Lærerik, men mangler litt wowfaktor

Fin plass for å lære om livet under vann. De digitale skjermene på hvert akvarium var veldig fin og... les mer

Anmeldt 13. august 2022
634christinas
via mobile enheter
Lærerikt og flott

Informativt og morsomt sted å besøke. Viktig å ta seg tid til å lese seg opp på ulike ting... les mer

Anmeldt 22. juli 2022
sinagilberg
via mobile enheter
Les alle 733 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 92,90
Mer informasjon
fra USD 132,60
Mer informasjon
fra USD 38,08
Mer informasjon
fra USD 237,67
Mer informasjon
Anmeldelser (733)
Filtrer anmeldelser
733 resultater
Vurdering fra reisende
306
298
97
15
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
306
298
97
15
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 733 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Stort akvarium både innvendig og utvendig.
Så otere, pigviner og seler bli matet.
Restauranten har enkel servering med pølser og fiskekaker.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Thafredrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Akvariet i Ålesund har ikke fullt av tropiske fisker. De satser på et lokalt tema, og som dykker i området kjenner jeg meg igjen. Rett og slett gjennomført bra!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 109KarlS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Her er mange forskjellige akvarium å se. Moro å se livet i havet og mange forskjellige arter finnes i parken. Spesielt moro var pingvinene. Vel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, moccadisaster
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Fin park med mange forskjellige fisker. Mye å se både ute og inne. Oversiktelige akvarium så det er lett å få øye på både fisker og andre dyr. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Lillanng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Overpriset park uten rabatter. Ikke familie rabatt og ikke honnør priser. Kr 195,- for voksne. Hadde laget til piler for hvordan folk skulle stå i kø i forhold til Corona, men så og si ingen fulgte med på om noe av dette ble overholdt. 1 person som jobbet i kafeen med 15 mtr kø.

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, Terje B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser