Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
BRA!

Dette var et kjempefint akvarium, må jeg si. Selv om mye av det som skjuler seg under havoverflaten... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Trollmor
,
Oslo, Norge
Fin opplevelse

Helt ok parken, ikke så veldig stor. Parken er delt i ute/inne område. Aktiviteter til barn hver... les mer

Anmeldt 4 uker siden
W3161DDmonikak
via mobile enheter
Les alle 713 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 81,24
Mer informasjon
fra USD 150,79
Mer informasjon
fra USD 45,78
Mer informasjon
fra USD 156,91
Mer informasjon
Anmeldelser (713)
Filtrer anmeldelser
713 resultater
Vurdering fra reisende
295
294
96
13
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
295
294
96
13
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 713 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Stort akvarium både innvendig og utvendig.
Så otere, pigviner og seler bli matet.
Restauranten har enkel servering med pølser og fiskekaker.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Thafredrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Akvariet i Ålesund har ikke fullt av tropiske fisker. De satser på et lokalt tema, og som dykker i området kjenner jeg meg igjen. Rett og slett gjennomført bra!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 109KarlS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Her er mange forskjellige akvarium å se. Moro å se livet i havet og mange forskjellige arter finnes i parken. Spesielt moro var pingvinene. Vel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, moccadisaster
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Fin park med mange forskjellige fisker. Mye å se både ute og inne. Oversiktelige akvarium så det er lett å få øye på både fisker og andre dyr. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Lillanng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Overpriset park uten rabatter. Ikke familie rabatt og ikke honnør priser. Kr 195,- for voksne. Hadde laget til piler for hvordan folk skulle stå i kø i forhold til Corona, men så og si ingen fulgte med på om noe av dette ble overholdt. 1 person som jobbet i kafeen med 15 mtr kø.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Terje B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser