Eksotisk akvarium med et vel av ulike fisker. Stor bredde. Gjennomarbeidet. Artig med avdelingen ute, hvor fiskene tilnærmet lever i atlanterhavet.
Passer for alle både små og store, voksene og barn. Var der med barn på 12 og 14, begge synes det var bra.
Parken var grei nok den, men desverre ser de ut til å bry seg mer om inntekt enn smittevern. Folk stod som sild i tønne i deler av parken, så vi dro kjapt for å unngå dette. På vei ut var køen for å komme inn veldig lang, slik at det var i ferd med å bli enda trangere der inne. Skuffende håndtering av parken.
Mellomstor akvariet nær sentrum med landlige omgivelser. Litt kjedelig i lengde med nesten de samme fisktypene. Mange sitteplasser utendørs. Litt overpriset, nesten 200 kr per voksen.
Veldig kjekk park for både små og store! En ekstra bonus at prisene er veldig overkommelige, både inngang, café og butikk :) De skjønne selene og aktivitetsrommet var det vi likte best.
Et besøk her anbefales, dro med barn på 15 og 10.
Her var det noe både for de voksene og barna. Sett av 2 til 3 timer, da rekker man og se hele parken.
Spis lunsjen i Ålesund, dyr og kjedelig kafe.