Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Lærerik, men mangler litt wowfaktor

Fin plass for å lære om livet under vann. De digitale skjermene på hvert akvarium var veldig fin og... les mer

Anmeldt 13. august 2022
634christinas
via mobile enheter
Lærerikt og flott

Informativt og morsomt sted å besøke. Viktig å ta seg tid til å lese seg opp på ulike ting... les mer

Anmeldt 22. juli 2022
sinagilberg
via mobile enheter
Les alle 734 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 131,67
Mer informasjon
fra USD 37,82
Mer informasjon
fra USD 217,31
Mer informasjon
fra USD 89,54
Mer informasjon
Anmeldelser (734)
Filtrer anmeldelser
734 resultater
Vurdering fra reisende
307
298
97
15
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
307
298
97
15
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 734 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Passer for alle både små og store, voksene og barn. Var der med barn på 12 og 14, begge synes det var bra.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 483hilder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2020

Parken var grei nok den, men desverre ser de ut til å bry seg mer om inntekt enn smittevern. Folk stod som sild i tønne i deler av parken, så vi dro kjapt for å unngå dette. På vei ut var køen for å komme inn veldig lang, slik at det var i ferd med å bli enda trangere der inne. Skuffende håndtering av parken.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Idaglib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020

Mellomstor akvariet nær sentrum med landlige omgivelser. Litt kjedelig i lengde med nesten de samme fisktypene. Mange sitteplasser utendørs. Litt overpriset, nesten 200 kr per voksen.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, MyD140713
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig kjekk park for både små og store! En ekstra bonus at prisene er veldig overkommelige, både inngang, café og butikk :) De skjønne selene og aktivitetsrommet var det vi likte best.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 89heidir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Et besøk her anbefales, dro med barn på 15 og 10.

Her var det noe både for de voksene og barna. Sett av 2 til 3 timer, da rekker man og se hele parken.

Spis lunsjen i Ålesund, dyr og kjedelig kafe.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, larsk305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser