Mørke lokaler, sikkert for at vi skal kunne se fiskene i akvariene bedre. Vannet i flere av akvariene var grumsete. Lite variasjon og lite spennende arter.
Smittevern under Civid-19 ble ikke ivaretatt ved mating av oter, seler og pingviner.
Vår dattera likte parken veldig godt, og dyrene/fisk har god plass her. Kjempegøy å berøre sjøpølser, krabber, osv i aktivitetsrommet og se på pingvin, oter, sel når de får mat. Anbefales.
Vi var to voksne og to barn som alle kosa oss veldig fra start til slutt. Fantastisk anlegg. Absolutt et must å ha med seg om en er i Ålesund.
Eksotisk akvarium med et vel av ulike fisker. Stor bredde. Gjennomarbeidet. Artig med avdelingen ute, hvor fiskene tilnærmet lever i atlanterhavet.
Passer for alle både små og store, voksene og barn. Var der med barn på 12 og 14, begge synes det var bra.
Parken var grei nok den, men desverre ser de ut til å bry seg mer om inntekt enn smittevern. Folk stod som sild i tønne i deler av parken, så vi dro kjapt for å unngå dette. På vei ut var køen for å komme inn veldig lang, slik at det var i ferd med å bli enda trangere der inne. Skuffende håndtering av parken.