Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Anbefalt tur!

Tilbringte ca 2 timer her i nydelig sommervær på vår ferietur i Møre og Romsdal. Smitteværn på topp... les mer

Anmeldt 9. august 2021
ainahaug
,
Levanger, Norge
via mobile enheter
BRA!

Dette var et kjempefint akvarium, må jeg si. Selv om mye av det som skjuler seg under havoverflaten... les mer

Anmeldt 20. juli 2021
Trollmor
,
Oslo, Norge
Les alle 716 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 85,41
Mer informasjon
fra USD 147,57
Mer informasjon
fra USD 44,80
Mer informasjon
fra USD 100,35
Mer informasjon
Anmeldelser (716)
Filtrer anmeldelser
716 resultater
Vurdering fra reisende
297
295
96
13
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
297
295
96
13
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 716 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Mørke lokaler, sikkert for at vi skal kunne se fiskene i akvariene bedre. Vannet i flere av akvariene var grumsete. Lite variasjon og lite spennende arter.

Smittevern under Civid-19 ble ikke ivaretatt ved mating av oter, seler og pingviner.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, TigerLill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vår dattera likte parken veldig godt, og dyrene/fisk har god plass her. Kjempegøy å berøre sjøpølser, krabber, osv i aktivitetsrommet og se på pingvin, oter, sel når de får mat. Anbefales.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, MauriceAG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og to barn som alle kosa oss veldig fra start til slutt. Fantastisk anlegg. Absolutt et must å ha med seg om en er i Ålesund.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, odnytom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Eksotisk akvarium med et vel av ulike fisker. Stor bredde. Gjennomarbeidet. Artig med avdelingen ute, hvor fiskene tilnærmet lever i atlanterhavet.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Gunglend
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Passer for alle både små og store, voksene og barn. Var der med barn på 12 og 14, begge synes det var bra.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 483hilder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser