Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Lærerik, men mangler litt wowfaktor

Fin plass for å lære om livet under vann. De digitale skjermene på hvert akvarium var veldig fin og... les mer

Anmeldt 13. august 2022
634christinas
via mobile enheter
Lærerikt og flott

Informativt og morsomt sted å besøke. Viktig å ta seg tid til å lese seg opp på ulike ting... les mer

Anmeldt 22. juli 2022
sinagilberg
via mobile enheter
Les alle 736 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 138,27
Mer informasjon
fra USD 39,71
Mer informasjon
fra USD 217,12
Mer informasjon
fra USD 94,02
Mer informasjon
Anmeldelser (736)
Filtrer anmeldelser
736 resultater
Vurdering fra reisende
308
298
98
15
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
308
298
98
15
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 736 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Atlanterhavsparken er akkurat passe stor. Gratis parkering, greie priser og hyggelig cafe. Mating av oftere, pingviner og sel er sjarmerende og informativt. Parken ligger i naturskjønne omgivelser og det er fine turområder rundt parken. Anbefales alle i alle aldre.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, 283ole1984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Hadde flaks med timingen og fikk med oss malingen av både Pingviner og Seler. Veldig morsomt og spennende da Hanson matet gjorde det hele til veldig underholdende seanser. Fikk ellers god tid og så mye spennende. Var dog litt vel mørke lokaler. Ble også svimmel av glassene.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, bj_rno265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Mørke lokaler, sikkert for at vi skal kunne se fiskene i akvariene bedre. Vannet i flere av akvariene var grumsete. Lite variasjon og lite spennende arter.

Smittevern under Civid-19 ble ikke ivaretatt ved mating av oter, seler og pingviner.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, TigerLill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vår dattera likte parken veldig godt, og dyrene/fisk har god plass her. Kjempegøy å berøre sjøpølser, krabber, osv i aktivitetsrommet og se på pingvin, oter, sel når de får mat. Anbefales.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, MauriceAG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og to barn som alle kosa oss veldig fra start til slutt. Fantastisk anlegg. Absolutt et must å ha med seg om en er i Ålesund.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, odnytom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser