Interessant og profesjonelt akvarium. Nytt og fint. Godt tilrettelagt for alle aldre og funksjonsnivåer.
Atlanterhavsparken er akkurat passe stor. Gratis parkering, greie priser og hyggelig cafe. Mating av oftere, pingviner og sel er sjarmerende og informativt. Parken ligger i naturskjønne omgivelser og det er fine turområder rundt parken. Anbefales alle i alle aldre.
Hadde flaks med timingen og fikk med oss malingen av både Pingviner og Seler. Veldig morsomt og spennende da Hanson matet gjorde det hele til veldig underholdende seanser. Fikk ellers god tid og så mye spennende. Var dog litt vel mørke lokaler. Ble også svimmel av glassene.
Mørke lokaler, sikkert for at vi skal kunne se fiskene i akvariene bedre. Vannet i flere av akvariene var grumsete. Lite variasjon og lite spennende arter.
Smittevern under Civid-19 ble ikke ivaretatt ved mating av oter, seler og pingviner.
Vår dattera likte parken veldig godt, og dyrene/fisk har god plass her. Kjempegøy å berøre sjøpølser, krabber, osv i aktivitetsrommet og se på pingvin, oter, sel når de får mat. Anbefales.
Vi var to voksne og to barn som alle kosa oss veldig fra start til slutt. Fantastisk anlegg. Absolutt et must å ha med seg om en er i Ålesund.