Fin plass for å lære om livet under vann. De digitale skjermene på hvert akvarium var veldig fin og... les mer
Informativt og morsomt sted å besøke. Viktig å ta seg tid til å lese seg opp på ulike ting... les mer
Heilt greitt akvarium, med nokre utandørs basseng med sel / kobbe, pingvin og oter. Otrane skulle matast kort etter at vi måtte reise, men dei hadde truleg føremiddagskvile da vi var der, for da var det ingen otrar å sjå. Vi hadde nok trudd at Atlanterhavsparken levde meir opp til namnet i sjølve akvarium-opplegget. Med den flotte plasseringa heilt i fjøresteinane, er det naturleg å forvente at dette kjem meir til uttrykk i sjølve akvarium-tilbodet. Men så vidt vi kunne sjå, var det heilt ordinære akvariumsbasseng, som kunne ha vore innandørs kor som helst i verda.
For småbarnfamiliar en fin sommardag er det sikkert heilt flott, for på utsida (vendt mot sjøen) var det fine uteplassar der små ungar kan boltre seg når det blir kjedeleg å gå lenge innandørs.
Interessant og profesjonelt akvarium. Nytt og fint. Godt tilrettelagt for alle aldre og funksjonsnivåer.
Atlanterhavsparken er akkurat passe stor. Gratis parkering, greie priser og hyggelig cafe. Mating av oftere, pingviner og sel er sjarmerende og informativt. Parken ligger i naturskjønne omgivelser og det er fine turområder rundt parken. Anbefales alle i alle aldre.
Hadde flaks med timingen og fikk med oss malingen av både Pingviner og Seler. Veldig morsomt og spennende da Hanson matet gjorde det hele til veldig underholdende seanser. Fikk ellers god tid og så mye spennende. Var dog litt vel mørke lokaler. Ble også svimmel av glassene.
Mørke lokaler, sikkert for at vi skal kunne se fiskene i akvariene bedre. Vannet i flere av akvariene var grumsete. Lite variasjon og lite spennende arter.
Smittevern under Civid-19 ble ikke ivaretatt ved mating av oter, seler og pingviner.
Vår dattera likte parken veldig godt, og dyrene/fisk har god plass her. Kjempegøy å berøre sjøpølser, krabber, osv i aktivitetsrommet og se på pingvin, oter, sel når de får mat. Anbefales.