Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Anbefalt tur!

Tilbringte ca 2 timer her i nydelig sommervær på vår ferietur i Møre og Romsdal. Smitteværn på topp... les mer

Anmeldt 9. august 2021
ainahaug
,
Levanger, Norge
via mobile enheter
BRA!

Dette var et kjempefint akvarium, må jeg si. Selv om mye av det som skjuler seg under havoverflaten... les mer

Anmeldt 20. juli 2021
Trollmor
,
Oslo, Norge
Les alle 715 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ålesund
fra USD 84,72
Mer informasjon
fra USD 147,51
Mer informasjon
fra USD 44,78
Mer informasjon
fra USD 100,30
Mer informasjon
Anmeldelser (715)
Filtrer anmeldelser
715 resultater
Vurdering fra reisende
296
295
96
13
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
296
295
96
13
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 715 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Interessant og profesjonelt akvarium. Nytt og fint. Godt tilrettelagt for alle aldre og funksjonsnivåer.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Skaar180
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Atlanterhavsparken er akkurat passe stor. Gratis parkering, greie priser og hyggelig cafe. Mating av oftere, pingviner og sel er sjarmerende og informativt. Parken ligger i naturskjønne omgivelser og det er fine turområder rundt parken. Anbefales alle i alle aldre.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, 283ole1984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Hadde flaks med timingen og fikk med oss malingen av både Pingviner og Seler. Veldig morsomt og spennende da Hanson matet gjorde det hele til veldig underholdende seanser. Fikk ellers god tid og så mye spennende. Var dog litt vel mørke lokaler. Ble også svimmel av glassene.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, bj_rno265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Mørke lokaler, sikkert for at vi skal kunne se fiskene i akvariene bedre. Vannet i flere av akvariene var grumsete. Lite variasjon og lite spennende arter.

Smittevern under Civid-19 ble ikke ivaretatt ved mating av oter, seler og pingviner.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, TigerLill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vår dattera likte parken veldig godt, og dyrene/fisk har god plass her. Kjempegøy å berøre sjøpølser, krabber, osv i aktivitetsrommet og se på pingvin, oter, sel når de får mat. Anbefales.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, MauriceAG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser