Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Alnes Fyr på
fra USD 101,39
Mer informasjon
fra USD 742,24
Mer informasjon
fra USD 1 131,69
Mer informasjon
fra USD 726,43
Mer informasjon
Anmeldelser (330)
Filtrer anmeldelser
330 resultater
Vurdering fra reisende
160
132
33
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
160
132
33
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 330 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Når det er opphold værmessig er dette en liten perle verdt å besøke. Anbefaler derimot ikke dette med barn under 10 år, da det kan bli ganske kjedelig for dem. Litt for lite informasjon for besøkende, og det kan nok være noe vanskelig for utenlandske turister som kommer på besøk. Anbefaler en tur opp i fyret, selvom det også der mangler info om pris per person og hvor man betaler osv. Koselig kafé med greit utvalg.
N.B: Veien ut til fyrer innebærer en tunnel med kun et kjørefelt. Vi opplevde noen ekle situasjoner pga null system. Greit å være bevisst på.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, JeanetteFoss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Det er verdt kjøreturen ut dit på ca 20 min fra Ålesund. Kjempefin plass i nydelige omgivelser. Det er muligheter for å bade like ved.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, StineSkar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020

Alnes fyr og opplevelsessenter er en perle som må opplevelses. Kun 20 min. fra Ålesund. Flott fyr i naturskjønne omgivelser. Fyret i er i bruk. Her kan du leie rom. I den gamle fyrvokterboligen er det utstilling som viser historisk utvikling av fyret. I tilknytning til fyret er det opplevelsessenter med helårsåpen kafe med hjemmelagede kaker og tradisjonsmat. Det er også et flott galleri med kunst. Samtidig anbefales besøk ved Giske kyrkje og Godøy Kystmuseum.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, KnutS193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019

Vi kom for sent så fyrtårnet og kafé var stengt, men fikk en liten tur innom galleriet og vi kunne stå inne en stund å se på været. Litt dårlig med informasjon om åpningstider, men ellers helt greit sted.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Eva F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2019 via mobile enheter

Flott sted med fine omgivelser. Jeg var heldig å være der da der var fint vær. Fint at man kunne gå opp i tårnet for en liten sum. Fine malerier inne i tårnet og inni i cafeen. Anbefaler alle å gå inn i cafeen. Veldig hyggelig atmosfære:-)

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, 8evenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser