Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Alnes Fyr på
fra USD 102,68
Mer informasjon
fra USD 725,23
Mer informasjon
fra USD 1 146,03
Mer informasjon
fra USD 735,63
Mer informasjon
Anmeldelser (330)
Filtrer anmeldelser
330 resultater
Vurdering fra reisende
160
132
33
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
160
132
33
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 330 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig plass i både sol og regn, spektakulære omgivelser og nydelig hav. Anbefales om du e på Godøya

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Spektakulært å sjå råskapen naturen kan gje. Verd ein tur ut og sjå og føle at der er store krefter i sving dersom naturen vil

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Bjarteer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Når det er opphold værmessig er dette en liten perle verdt å besøke. Anbefaler derimot ikke dette med barn under 10 år, da det kan bli ganske kjedelig for dem. Litt for lite informasjon for besøkende, og det kan nok være noe vanskelig for utenlandske turister som kommer på besøk. Anbefaler en tur opp i fyret, selvom det også der mangler info om pris per person og hvor man betaler osv. Koselig kafé med greit utvalg.
N.B: Veien ut til fyrer innebærer en tunnel med kun et kjørefelt. Vi opplevde noen ekle situasjoner pga null system. Greit å være bevisst på.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, JeanetteFoss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Det er verdt kjøreturen ut dit på ca 20 min fra Ålesund. Kjempefin plass i nydelige omgivelser. Det er muligheter for å bade like ved.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, StineSkar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020

Alnes fyr og opplevelsessenter er en perle som må opplevelses. Kun 20 min. fra Ålesund. Flott fyr i naturskjønne omgivelser. Fyret i er i bruk. Her kan du leie rom. I den gamle fyrvokterboligen er det utstilling som viser historisk utvikling av fyret. I tilknytning til fyret er det opplevelsessenter med helårsåpen kafe med hjemmelagede kaker og tradisjonsmat. Det er også et flott galleri med kunst. Samtidig anbefales besøk ved Giske kyrkje og Godøy Kystmuseum.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, KnutS193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser