“Super hyggelig betjening”

Ta Det Piano
Vurdert som nr. 48 av 114 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Bar
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe hyggelig service. Vi følte oss godt ivaretatt med en gang vi kom inn. Corona tiltakene er særdeles bra 😁😁.
Servitørene er kjempe hyggelige, man føler seg rett og slett hjemme her 👍👍

Takk, Tom A

Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Hyggelig og kunnskapsrik bartender om ulike typer øl. Ta gjerne turen innom for en prat over en eller flere glass øl. Fin bakkgård med mulighet for grilling og enda mer hygge.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Chrizz S
Anmeldt 6. februar 2018 via mobile enheter

Hvis du ønsker en tur på ut på bylivet i Ålesund UTEN for høy «dunk dunk» musikk, anbefaler jeg denne plassen. Flotte morderne lokaler, også bakgård med varmelamper:) Hyggelig personale bak baren og godt utvalg av drikke. Kjempe koselig å tilbringe en bytur her. Kan bli noe fult på lørdags kveld så anbefaler å gå hot litt tidlig.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, anineo
Anmeldt 21. januar 2018 via mobile enheter

Kjempefin bar midt i Ålesund sentrum. Kunst på veggene som blir skiftet ut ganske ofte, spennende! Veldig blid og hyggelig bartender 😃 Stor bakgård med varmelamper . Anbefaler en tur hit!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 261anitar
Anmeldt 27. juli 2015

En liten og hyggelig bar med uteservering i hjertet av Ålesund.
Stor uteservering i bak gården og muligheter for lukkede lag i 2 etg. Ålesunds kanskje hyggeligste bartendere.

Dato for besøk: mai 2015
Takk, pilten

Reisende som så på Ta Det Piano, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Ta Det Piano? Del dine erfaringer!