Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig sandwich ”
Anmeldelse av Racoon Coffee AS

Racoon Coffee AS
Vurdert som nr. 1 av 8 Smått og godt i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Kafé, Vinbar
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Fin kafé med koselig atmosfære. Sandwich med kylling og pesto makte fortreffelig - svært hyggelige baristaer.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kjetilu2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (138)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 138 anmeldelser

Anmeldt 18. mars 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig kafe - og god mat!
Men - må si vi reagerer på at de fristende bakevarene står åpent på disken, uten noen form for avgrensing mot kundene. Små barn rekker akkurat opp til disken og det er bare å ta på alt.
Håper de som driver kafeen gjør noe med dette, da vi absolutt IKKE ønsker at dette hyggelige spisestedet må stenge.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, marit12015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sarahsM5172DY, Owner på Racoon Coffee AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2020
Google-oversetting

Thankyou for your review,

We now cover all the baked goods with glass domes and have been doing this for several months.

We have and are always extremely careful with hygiene. Because we often have a large number of baked goods we have been trying to come up with the right solution. I agree with you that this needed to happen and we are now very happy that we can cover everything with beautiful large glass domes. Hope you will visit again soon and come and see our new display.

Kind regards,
Sarah
Racoon Coffee

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Flott café, fine folk bak disken og godt utvalg smått å bite i. Veganske alternativ og glutenfrie alternativ. TommelOpp!

Dato for besøk: november 2019
Takk, Travellingisfuel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Veldig god te, får ikke det overalt. Fristende og deilige baguetter og annet påsmurt.
Hyggelig atmosfære og i fint vær kan en sitte ute i gågata.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Linda U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Det var god mat hos Racoon Caffe AS, men det var et svært begrenset utvalg av mat til lunch. Anbefaler absolutt å gå innom og ta en kopp kaffe når man er i området.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Roar2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Racoon Coffee AS, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Racoon Coffee AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din