Mat,service og atmosfære gjør at et besøk her frister til gjentagelse. Et besøk her kan absolutt anbefales.
144–148 av 1 062 anmeldelser
Maten var nydelig og betjeningen oppmerksom og hyggelig. Flott utsikt til Brosundet og vestover mot havet. Nydelig solnedgang.
Her får du servert fantastisk klippfisk i et av Ålesunds ikoniske bygninger- med fantastisk utsikt over Brosundet. Byens, regionens og kanskje landets beste klippfisk blir servert av hyggelig og engasjerte servitører. Her får du ikke bare et måltid, men en historie bak måltidet. En flott totalopplevelse i mat og matkultur!! Et «must» i Ålesund ..!
Meget god mat, nydelig utsikt og ypperlig service.
Restauranten ligger i indre havn i Ålesundet, med en utrolig flott utsikt mot havet.
ANBEFALES !
Her var maten helt nydelig . Både fiskesuppe og klippfisk falt i smak . Hyggelig betjening som passet på at vi hadde det vi trengte.