Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og fantastisk service”
Anmeldelse av XL Diner

XL Diner
Vurdert som nr. 1 av 97 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: XL Diner har et internasjonalt kjøkken med deilige retter basert på norske råvarer. Spesialiteten er lekre og spennende bacalao- og fiskeretter. XL Diner har også kjøttretter, og restaurantens beliggenhet ved havna i Ålesund sikrer en fantastisk utsikt. Europas største bacalaorestaurant! Egne lokaler for større grupper.
Anmeldt 19. juli 2020

Fantastisk god bacalao. Vi valgte å kombinere de ulike variantene slik at vi fikk prøve 4 ulike variasjoner av bacalao, dette kan jeg anbefale. God presentasjon av rettene og kombinasjonsmulighetene. Hyggelig service og god oppfølging.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, MetteKBragstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Eier på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi håper på å se dere igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (943)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4549 av 943 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk opplevelse! Utvilsomt den beste restauranten i Ålesund. Utmerket service fra A til Å. Gruppe på 8 stk. Alle er helt enig. Husk å spørre eieren om Klippfiskens historie. Dette gjør hele opplevelsen av kvelden maksimal.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, alexfoss89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Eier på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi håper på å se dere igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Helt klart en av Norges beste restauranter og en matopplevelse man ikke bør være uten Mye mat og meget hyggelig stemning. En kulinarisk opplevelse i første klasse❤️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MacFoss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Kokk på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi håper på å se dere igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Hadde bestilt bord (noe som kan være lurt da dette er et populært sted) og spiste middag med forrett og hovedrett her. Fiskesuppa jeg spiste til forrett var meget god (dog litt lunken), og parmaskinke-bacalao-en jeg fikk til hovedrett var svært god. Skal du spise bacalao, bør du absolutt gå hit. Hovedretten var så mektig og mettende at jeg ikke klarte å spise opp alt, og hadde nok klart meg uten forrett, men så er jo også fiskesuppe veldig godt, så da ble det slik.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, andrebli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Kokk på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi håper på å se dere igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler veldig Parma Bacalao Fiskesuppen var også veldig god - husk å bestill bord i god tid Meget god service !!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 3610norm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Eier på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi håper på å se dere igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på XL Diner, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i XL Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din