“Bacalao ”

Vurdert som nr. 3 av 113 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Skandinavisk
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: XL Diner har et internasjonalt kjøkken med deilige retter basert på norske råvarer. Spesialiteten er lekre og spennende bacalao- og fiskeretter. XL Diner har også kjøttretter, og restaurantens beliggenhet ved havna i Ålesund sikrer en fantastisk utsikt. Europas største bacalaorestaurant! Egne lokaler for større grupper.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

4 personer som prøvde iherdig å få et bord for å prøve den kjente Bacalao på denne restauranten. Pga en avbestilling fikk vi bord, ved vinduet. Ble vist inn av hyggelig personale og servitøren kom fort og vi bestilte husets vin, en meget god italiensk.
Etter litt venting kom maten, og for en mat! Det var 3 forskjellige typer Bacalao m.salat og ovnsbakte poteter. Et fantastisk godt måltid, vi var meget fornøyd alle sammen. Et sted å anbefale.
Hilsen
3 bergensere og 1 fra Ålesund.

Takk, 188MonaB
ivar72, Eier på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi har spist 4 middager/lunch i Ålesund denne uka. XL Diner var uten tvil høydepunktet. Vi bestilte retten med 3 forskjellige bacalao. Servicen var bra selv om det var full restaurant. Vi bestilte Barolo vinen til. Det ble ett fantastisk måltid. Vår favoritt var den Italienske varianten - artig å prøve alle 3. Etter fisken var vi stappmette. Delte på 2 desserter; krembrule og sjokolade fondant. Sjokolade fondanten var vår favoritt. Regningen kom på ca 2600 nok - med tips endte vi på 2900 denne kvelden (4 pers) - det var verd hver krone. Vi kommer igjen

1  Takk, Sigurdovrebo
ivar72, Eier på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

4 gode venner hadde en fortreffelig kveld med fantastisk mat og god drikke. Mange gjester, men følte oss ivaretatt av oppmerksomme ansatte. Vi kommer gjerne tilbake.

2  Takk, tovenb

Anmeldt 19. juli 2020

Fantastisk god bacalao. Vi valgte å kombinere de ulike variantene slik at vi fikk prøve 4 ulike variasjoner av bacalao, dette kan jeg anbefale. God presentasjon av rettene og kombinasjonsmulighetene. Hyggelig service og god oppfølging.

3  Takk, MetteKBragstad

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk opplevelse! Utvilsomt den beste restauranten i Ålesund. Utmerket service fra A til Å. Gruppe på 8 stk. Alle er helt enig. Husk å spørre eieren om Klippfiskens historie. Dette gjør hele opplevelsen av kvelden maksimal.

1  Takk, Alexander F

Reisende som så på XL Diner, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i XL Diner? Del dine erfaringer!