Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig bacalao, hyggelig personale”
Anmeldelse av XL Diner

XL Diner
Vurdert som nr. 1 av 97 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: XL Diner har et internasjonalt kjøkken med deilige retter basert på norske råvarer. Spesialiteten er lekre og spennende bacalao- og fiskeretter. XL Diner har også kjøttretter, og restaurantens beliggenhet ved havna i Ålesund sikrer en fantastisk utsikt. Europas største bacalaorestaurant! Egne lokaler for større grupper.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nydelig bacalao, og hyggelig betjening! God forklaring av fiskerettene! Her må det bestilles, men vi var heldige og fikk slippe inn i mellom to bestillinger!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Rosenquists
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (942)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3539 av 942 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020

Spiste kun hovedrett; Bacalao, men for en opplevelse! Alt for mye mat, men smakfullt og lekkert presentert. Kelneren passet på at vinglass og vannglass var fullt til enhver tid.
Tydeligvis populært sted, da alle som ikke hadde reservert bord ble høflig avvist i døren.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MetteB393
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Eier på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi håper på å se dere igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

God mat og flott beliggenhet, men hadde forventet et bedre bord når det ble bestilt i så god tid i forveien.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 754berit_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Eier på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi håper på å se dere igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra bacalao, selv om servitøren insisterte på at den ikke er spesielt god. Vi var uansett fornøyde med både mat og drikke, service og beliggenhet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Pia75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Eier på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Pia takk for din tilbake melding og jeg er veldig glad for at du likte vår Bacalao, servicen og beliggenheten vår. Jeg måtte le litt når du skrev at servitøren Insisterte på at bacalaoen ikke var noe spesielt god. Det hadde vært flott om du kunne sendt oss en mail. på akkurat den hendelsen. For dette har jeg faktisk aldri opplevd ansatte har sagt før. Jeg ønsker deg velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Xl diner hadde grei mat, men ikke veldig varierende. Fisken var svært god. En av oss likte ikke tilbehøret da grønnsakene var harde. Nydelig utsikt, men det var svært mye støy grunnet akustikken og folket. Anbefales ikke om du er var på lyder.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Amundsent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Eier på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Takk for din tilbakemelding. Bra at fisken var svært god og at vi har flott utsikt. Når det kommer til grønnsakene så heter det alidente som da vil si at grønnsakene har en motstand når man tygger. Når det kommer til støy, så er vell det en Ferie kveld med fest stemte gjester å det må man nesten ta med når man går på restaurant. Ønsker deg velkommen ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på XL Diner, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i XL Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din