“Stedet for god bacalao. ”
Anmeldelse av XL Diner

XL Diner
Vurdert som nr. 3 av 113 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Skandinavisk
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: XL Diner har et internasjonalt kjøkken med deilige retter basert på norske råvarer. Spesialiteten er lekre og spennende bacalao- og fiskeretter. XL Diner har også kjøttretter, og restaurantens beliggenhet ved havna i Ålesund sikrer en fantastisk utsikt. Europas største bacalaorestaurant! Egne lokaler for større grupper.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

På våre vestlandsturer må vi alltid legge minst et av våre måltider til XL Diner.
Stedet har en bra meny med både kjøtt og fisk, men fruen og jeg velger alltid fisk, dvs bacalao som er excellent her. Om mulig bør man forhåndsbestille bord da man ellers risikerer å ikke få bord.

1  Takk, tosbak

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi var anbefalt stedet, og det skuffet ikke. Nydelig bacalao, rause porsjoner så glad vi ikke bestilte forrett. Dessert var utenkelig av samme grunn. Noe ferievikarpreget og lite erfarent personale, men absolutt hyggelig service.

Takk, gro20
Anmeldt 5. august 2020

Fantastisk mat i flotte omgivelser. Men skulle ønske hovedretter ble tilpasset i ft at man valgte en 3-retter fra a'la carte-menyen, vi låtte dessverre avbestille desserten. Behagelig og diskret service, selv om servitøren glemte og lufte vår vin til hovedretten. Men det er småplukk, så hit kommer vi veldig gjerne igjen ved en senere anledning. Husk og bestill bord - ble vitne til at mange drop-ins ble høflig avvist i døra.

Takk, PhySalisa1
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nydelig bacalao, og hyggelig betjening! God forklaring av fiskerettene! Her må det bestilles, men vi var heldige og fikk slippe inn i mellom to bestillinger!

Takk, Rosenquists
Anmeldt 29. juli 2020

Spiste kun hovedrett; Bacalao, men for en opplevelse! Alt for mye mat, men smakfullt og lekkert presentert. Kelneren passet på at vinglass og vannglass var fullt til enhver tid.
Tydeligvis populært sted, da alle som ikke hadde reservert bord ble høflig avvist i døren.

Takk, MetteB393
ivar72, Eier på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi håper på å se dere igjen.

Reisende som så på XL Diner, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i XL Diner? Del dine erfaringer!