Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste bacalaoen i Norge!”
Anmeldelse av XL Diner

XL Diner
Vurdert som nr. 1 av 96 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: XL Diner har et internasjonalt kjøkken med deilige retter basert på norske råvarer. Spesialiteten er lekre og spennende bacalao- og fiskeretter. XL Diner har også kjøttretter, og restaurantens beliggenhet ved havna i Ålesund sikrer en fantastisk utsikt. Europas største bacalaorestaurant! Egne lokaler for større grupper.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Beste bacalaoen jeg har spist i Norge. Har også kjøtt for de som ikke er glade i sjømat. Stilige lokaler med flott utsikt

Dato for besøk: august 2020
Takk, N9425ZSjohns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (945)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 945 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

På våre vestlandsturer må vi alltid legge minst et av våre måltider til XL Diner.
Stedet har en bra meny med både kjøtt og fisk, men fruen og jeg velger alltid fisk, dvs bacalao som er excellent her. Om mulig bør man forhåndsbestille bord da man ellers risikerer å ikke få bord.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, tosbak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi var anbefalt stedet, og det skuffet ikke. Nydelig bacalao, rause porsjoner så glad vi ikke bestilte forrett. Dessert var utenkelig av samme grunn. Noe ferievikarpreget og lite erfarent personale, men absolutt hyggelig service.

Dato for besøk: august 2020
Takk, gro20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Fantastisk mat i flotte omgivelser. Men skulle ønske hovedretter ble tilpasset i ft at man valgte en 3-retter fra a'la carte-menyen, vi låtte dessverre avbestille desserten. Behagelig og diskret service, selv om servitøren glemte og lufte vår vin til hovedretten. Men det er småplukk, så hit kommer vi veldig gjerne igjen ved en senere anledning. Husk og bestill bord - ble vitne til at mange drop-ins ble høflig avvist i døra.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Siri-Lill H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nydelig bacalao, og hyggelig betjening! God forklaring av fiskerettene! Her må det bestilles, men vi var heldige og fikk slippe inn i mellom to bestillinger!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Rosenquists
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på XL Diner, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i XL Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din