Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig !”
Anmeldelse av XL Diner

XL Diner
Vurdert som nr. 1 av 96 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: XL Diner har et internasjonalt kjøkken med deilige retter basert på norske råvarer. Spesialiteten er lekre og spennende bacalao- og fiskeretter. XL Diner har også kjøttretter, og restaurantens beliggenhet ved havna i Ålesund sikrer en fantastisk utsikt. Europas største bacalaorestaurant! Egne lokaler for større grupper.
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Fant restauranten gjennom Trip advisor da vi aldri hadde vært i Ålesund før. Mannen skulle ha biff, men det hadde de ikke så vi endte opp med Baccalao Royal for to. Maten var helt fantastisk ! Anbefales på det varmeste !!!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Anette M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (945)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 945 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020

Midt i Ålesund sentrum finner du XL Diner. Selv om det står flere ting på menyen er det Bacalao som er spesialiteten. Og dette kan de! Vi bestilte en kombo med tre ulike varianter av bacalao - spansk, italiensk og portugisisk. Alle var gode, men den italienske var min favoritt. Maten kom raskt på bordet, den var rykende varm og porsjonene rause. Prisnivået er helt OK.
Jeg er på nippet til å gi fem stjerner - det som trekker litt ned er at bordene sto i overkant tett, og dermed ble ventilasjonen utilstrekkelig og lydnivået litt høyt.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Odd Henning D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Vi bestilte bord for lørdagsmiddag og dette er nok et populært sted for vi måtte ta i mot tilbud om bord tidligere enn vi hadde tenkt.
Vi gikk for flere varianter av Bacalao. Det var uvante men veldig gode smaker.
To av oss foretrakk den med tomatsaus og to av oss likte godt den med basilikum og potetpuré .
Grei service og god vin - takk for oss.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Goerild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Den historiske kafeen til fru Bratteberg på Skateflua er for lengst blitt XL Diner og potetball er erstattet av bacalao som signaturrett. Flere varianter finnes, men velg den røde, spanske. Det er den mest originale. Kombinert med hyggelig service gir maten toppscore for stedet.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Beste bacalaoen jeg har spist i Norge. Har også kjøtt for de som ikke er glade i sjømat. Stilige lokaler med flott utsikt

Dato for besøk: august 2020
Takk, N9425ZSjohns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på XL Diner, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i XL Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din