“Glad og mett”

Vurdert som nr. 3 av 113 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Skandinavisk
God for: Forretningsmøter, Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: XL Diner har et internasjonalt kjøkken med deilige retter basert på norske råvarer. Spesialiteten er lekre og spennende bacalao- og fiskeretter. XL Diner har også kjøttretter, og restaurantens beliggenhet ved havna i Ålesund sikrer en fantastisk utsikt. Europas største bacalaorestaurant! Egne lokaler for større grupper.
Anmeldt 9. oktober 2020 via mobile enheter

Det er kjekt å prøve noko nytt, men oppdagar at vi stadig kjem tilbake hit. Royal Baccalao med tre sortar baccalao er truleg beste baccalao eg har smakt, og rause porsjonar med godt tilbehør gjorde at vi måtte spør etter «doggybag», og det fekk vi. Miljøvenleg det. Restauranten ligg fint til, sentralt og ned utsikt over båttrafikken. Hyggeleg og profesjonell service, mykje og god mat til ein god pris. Vi har vore her før og kjem tilbake.

Takk, Marit S

Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Fenomenal mat. Store posjoner. Glad vi droppet forrett og dessert «var det ikke mulig å få ned».
God service.
Skal hit neste gang muligheten byr seg.

Takk, Smbo
Anmeldt 5. oktober 2020

En vanlig mandag kveld, to voksne bestiller hver sin rett med bacalao, den ene en rød spansk variant basert på en oppskrift fra Biscaia, den andre med parmaskinke, bacon og grønsaker.
Utrolig gode og smaksrike, store porsjoner og en god rød vin gjør måltidet til en god opplevelse. Ikke minst skal nevnes personalet som både er serviceminded og lydhøre og også deler sin kunnskap om klippfisk. Lokalet er behagelig intimt og stemmningsfullt.
Må oppleves, anbefales på det varmeste!

1  Takk, Niels Louis S
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

God mat og gode viner med god service. Flere valg av Bacalo og den Spanske som jeg valgte var veldig god.

Dato for besøk: september 2020
Takk, LightPacker418589
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Bacalao med parmaskinke. Inntatt med stor forventning. Enkeltkomponenter var nydelig tilberedt med sprø brokkoli, gulrot og asparges. Ost parmaskinke og bacon ble litt for mye å bære for en flott fisk. Desverre ble vi nærmest kastet ut da dessert skulle bestilles. Vi hadde bord fra kl 19.00 og fikk ved bestilling av dessert beskjed om at bordet var tilgjengelig til kl 21.00. Synd da dette ødela mye av opplevelsen og ikke minst gleden ved å nyte god mat mm ed gode venner. At vi ble loset inn 19.15 forsterker det negative inntrykket. Førstelinje ansatte gjorde imidlertid en god jobb.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, Footprints384597

Reisende som så på XL Diner, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i XL Diner? Del dine erfaringer!