Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En hyggelig matopplevelser med spennende smaker.”
Anmeldelse av XL Diner

XL Diner
Vurdert som nr. 3 av 90 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: XL Diner har et internasjonalt kjøkken med deilige retter basert på norske råvarer. Spesialiteten er lekre og spennende bacalao- og fiskeretter. XL Diner har også kjøttretter, og restaurantens beliggenhet ved havna i Ålesund sikrer en fantastisk utsikt. Europas største bacalaorestaurant! Egne lokaler for større grupper.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Hyggelig mottagelse. God oppfølging av bordet. Vi spiste royal bacalao plate. Nydelig. Vinanbefalingene passet godt til maten. Crème brule til dessert ble servert som den skulle, varm. Kaffe og cognac avrundet det hele. Et besøk her anbefales.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Svein S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (967)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 967 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2021

Endelig var vi tilbake på XL Diner. Helt klart den tryggeste og beste restauranten i byen. Har prøvd litt av konkurrentene denne gangen også ,men kjenner ikke igjen konseptene fra år til år. Heldigvis så har XL beholdt sitt enestående klippfisktema ,selv om de har komprimert bacalaomenyen en del siden sist vi var innom. Restaurantsjefen var også den samme som for to år siden ,og kjente oss igjen da vi kom inn døren. Gode klippfiskhistorier kom på rekke og rad. Royal Bacalaoplate er en sikker vinner og vinen fra Portugal er den samme som vi hadde ved de tre siste besøkene i Ålesund. Skal tilbake når lutefisken er på plass,men da i blir det øl og akevitt. Takk for nok en herlig kveld XL Diner.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Vitaepro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Populært og godt besøkt spisested midt i Ålesund. Berømt for sin bacalao som serveres i tre ulike utgaver, italiensk, portugisisk og spansk. Fullt hus i turistsesongen , men middels til dårlig service. Vanskelig å få kelnerens oppmerksomhet og inntrykk av «samlebåndspraksis» der målet er raskest mulig gjennomgang og minst mulig bry med gjestene

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021

Vi hadde forhåndbestilt bord, noe som er lurt på denne restauranten da det er stor pågang. Vi spiste dagens fiskemiddag som var breiflabb med nydelig tilbehør. Alt smakte veldig godt. Veldig hyggelig servitører som varter opp hele tiden. Her føler man skikkelig seg skikkelig tatt vare på og fulgt opp. Nydelig Sjokoladedessert servert på tre måter, fantastisk!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, perkristiank2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Undertegnede hadde vært 1 gang tidligere, så vi hadde forventninger til et godt bacalao måltid. Vi valgte fiskesuppe til forrett, den var særdeles smaksrik, rett og slett nydelig. Vi valgte royal bacalao plate, som er bacalao på 3 ulike måter. Vi likte best den italienske og portugisiske varianten, uten at det dermed var noe galt med den tradisjonelle tomatbaserte, men vi mener å ha smakt bedre varianter andre steder i sommer.

Til dessert valgte vi ostekake med jordbærsorbet og friske jordbær, dette ble en fantastisk avslutning på måltidet og overrasket stort. Denne anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Kjetil K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på XL Diner, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i XL Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.