“Store forventninger, litt skuffet (ting tar tid)”
Anmeldelse av XL Diner

XL Diner
Vurdert som nr. 3 av 112 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Skandinavisk
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: XL Diner har et internasjonalt kjøkken med deilige retter basert på norske råvarer. Spesialiteten er lekre og spennende bacalao- og fiskeretter. XL Diner har også kjøttretter, og restaurantens beliggenhet ved havna i Ålesund sikrer en fantastisk utsikt. Europas største bacalaorestaurant! Egne lokaler for større grupper.
Anmeldt 21. juli 2022

Gubben og jeg dro hit på grunn av toppanmeldelse.
Pent sted, god atmosfære og vi gledet oss veldig. Dårlig førsteinntrykk da hovmester stod rett ved inngangen men sa ingenting til oss da vi stod og ventet på vårt reserverte bord. Mener det går an å hvertfall si "et øyeblikk bare".

Vi fikk menyen kjapt, men det tok god tid før vi i det hele tatt fikk bestilt og servert drikke. Mannen min sin torsk var noe av det beste han hadde spist, og suppa jeg fikk var grei nok for en kresen dame :)

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 355aleksandraf
ivar72, Kundeansvarlig på XL Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2022

sorry that we don't live up to your expectations, we try our best. We apologize that it took time to order, but we are trying our best, but with a great lack of professional personnel, we have had to take in summer substitutes due to covid 19. But nice to hear your husband was satisfied
wish you a nice day ahead.

Anmeldt 14. juli 2022

Meg og 3 av mine venner kom inn i restauranten og ble etter noen minutter geleidet til bordet vårt som var reservert dagen i forkant. Innredningen var veldig fin og personalet var tilsynelatende imøtekommende.

Etter ca 5 minutters bet vi oss merke i at musikken var satt på et irriterende høyt volum, og det ble kommentert rundt bordet. Og her starter nedturen.
Så vi fikk omsider servert vann i glassene våre (som stod der da vi ankom). Vannet var varmt, altså ikke lunkent - men varmt. Det kom dugg oppover resterende glass som ikke var fylt opp med vann. Etter en god stund fikk vi omsider en servitør på bordet som ikke unnskyldte seg fordi vannet var varmt, men isteden ga oss en forklaring. "Sikkert bare skrudd krana feil vei". Ok? Det kunne vi tenke oss til selv.

Da vi fikk bestilt maten kom denne i ekspressfart. 3 forskjellige typer Bacalao. Upåklagelig smak på dette, altså. Men rimelig stiv pris på 495kr pr pers. For den prisen fikk vi litt bacalao pr pers og et rundstykke. Rundstykke var veldig godt, og smøret var kanskje det beste smøret jeg har smakt.

Toalettbesøket bar preg av dårlig rengjøring (støvete og møkkete i kriker og kroker).

Etter å ha ventet i rundt 15-20 minutter etter ferdigspist mat fikk vi omsider en servitør på kroken, og regningen kom på bordet.

Alt i alt stod dette absolutt ikke til forventningene vi hadde til "Nr 1 i Ålesund på TripAdvisor"..

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 31permagnusb

sorry that we don't live up to your expectations, we try our best. wish you a nice day ahead.

Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Vi hadde booket nesten hele restauranten for ca 100 personer. Maten som restauranten serverte oss var meget god, med en vegetar forrett son ikke står på menyen, 3 typer bacalao og til slutt en skokoladefondant med jordebærsorbet.

Usikker på om planen var å servere oss så lenge vi ønsket mellom rettene eller om restauranten ikke var godt nok forberedt. Vår middag tok veeeldig lang tid, 4,5t, og det var altfor tett mellom gjestene og ingen aircondition som fungerte. Dette resulterte i at vi selv når åpne vinduene på vidt gap for å ikke renne bort.

Dette er første gang jeg har spist middag over to dager i samme middagsselskap, forrett og middag på lørdag, og dessert på søndag.

Servitørene skal ha kudos for sin service, alltid positive og behjelpelig.

Kan absolutt anbefale maten. Men, opplevelsen med å sitte altfor tett og utrolig varmt trekker ned min score for dette stedet.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, tommip2014
Anmeldt 20. mai 2022 via mobile enheter

Fantastisk bacalao.vi anbefaler stedet, servicen og maten på det sterkeste. Førsteklasses råvarer og fin beliggenhet.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, petteroveu
Anmeldt 19. mai 2022 via mobile enheter

Fantastisk god lokasjon. Betjeningen var imøtekommende, profesjonelle og hyggelig. Atmosfæren var god, og maten….mmmm….spiste Royal Bacalao plate. Kan anbefales. Raus servering. Absolutt en restaurant som er verd å besøke.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, GNystrand

Reisende som så på XL Diner, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i XL Diner? Del dine erfaringer!