“Dårlig oppfølging av kokkene”
Anmeldelse av Egon Ålesund

Egon Ålesund
Vurdert som nr. 7 av 9 Smått og godt i Ålesund
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Bestillte baconsurret indrefilet og biffen var betydelig mindre en oppgitt. Den ligger litt i gråsonen på size kontra beskrivelse men denne var mere 180g og ikke 250 som bestilt. Ikke medium pluss stekt som bestilt men medium minus og seig i tillegg. Siden vi har vært uheldige to ganger tidligere på Egon så klaget jeg på maten denne gangen. Ønsket ny porsjon, og den kom først 35 min etter bestilt og lenge etter andre var ferdige å spise. Vi fikk heldigvis tilbake pengene. Beklager Egon men nå kommer vi ikke tilbake til dere på ei god stund, alt i alt en dårlig kveld Egon.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Mikael S

Anmeldt 6. november 2018

Besøkte stedet søndag ettermiddag, gikk raskt å få bestilt maten og drikke.
Litt venting på maten men når den kom smakte den bra, det som ble spist var diverse kjøttretter.

Takk, BjR1956
Anmeldt 13. oktober 2018

Litt spesielt å måtte stå i kø for å bestille, men greit nok. Maten er som den alltid er på Egon, meget bra.

Takk, Php7980
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Håpløs betjening! To bak kassa som konsekvent gikk forbi 5-6 ganger uten å åpne kjeften, og si ‘ett øyeblikk’ så er jeg så er jeg ledig.

Takk, 170henningl
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Som alltid et sikkerstikk å besøke Egon. Det ble burger, black & white, pasta og biffsnadder . Kjapp service, hyggelige ansatte . Artig med 0,75 🍺

Takk, Skancke

Reisende som så på Egon Ålesund, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Egon Ålesund? Del dine erfaringer!