Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lang ventetid. Grei mat.”
Anmeldelse av Egon Ålesund

Egon Ålesund
Vurdert som nr. 5 av 8 Smått og godt i Ålesund
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Lang ventetid både for å komme inn og i kassen for bestilling. Helt grei mat (egons fajitas). Ingenting spesielt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, oj_reviews
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (449)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 449 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020

Flott restaurant med god service god mat. Du får det du forventer til den prisen du betaler. Litt ventetid må du påberegnes

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Roger5382
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi var innom Egon i dag. Dårlig service med sure servitører. Langt ventetid. De hadde ikke den veganske pizzaen, og da jeg spurte servitøren om noe alternative, anbefalte hun den veganske bollen. Den var ris med lite tilbehør. Litt skuffende egentlig. Den glutenfrie pizzaen var ok, med lite tomatsaus på. Anbefaler ikke å bruke pengene på denne restauranten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 758kristiyang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

På lunch besøk hos Egon. Bestilte pasta bolognese, og min kone bestilte kylling sandwich ( fra lunch menyen ) med honning melon. Vi fikk maten og da var melonen misfarget. Spurte servitøren om den skulle være slik, og hun tok med seg melonen. Kom tilbake å fortalte at all melonen var frosset. Skulle få chips i stedet, men den kom aldri. Var bare en liten kyllingbit på sandwichen. Pastaen som jeg spiste var ok.
Gjorde servitøren oppmerksom på at chipsen aldri kom, og da skylte hun på at hun trodde en annen servitør hadde servert den. Holder ikke mål Egon .

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sukkertoppen314
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi var på tur i Ålesund og tenkte å ta turen innom Egon for et raskt måltid med sultene barn. Det var en stor feil. Det tok 55 min å få maten, og det var ikke mue mennesker der heler. pannekakene var gode. Chicken bowl var ikke akkurat noe å skryte av, det var en bolle med masse ris og lite tilbehør. Hadde heler ikke mye smak. Sur servitør og dårlig service. Vi kommer nok ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Lillemor86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Ålesund, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Egon Ålesund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din