“Hyggelig og meget god mat”
Anmeldelse av Egon Ålesund

Egon Ålesund
Vurdert som nr. 7 av 9 Smått og godt i Ålesund
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Meget god mat og hyggelig betjening. Jentungen likte tacosalaten, men klagde på at porsjonen var for stor😂Nydelig kylling, med friterte Scampi det samme sæsarsalaten. Terningkast fem👍🏻

Dato for besøk: august 2020
Takk, 38b_rgep

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Bra Egon restaurant. Rent og bra, samt rask og god service. Maten kom raskt og sto absolutt til forventningene.

Takk, odnytom
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Meget positivt overrasket over Egon denne gangen.

Pizzabuffè leverer generelt bra og sviktet ikke nå heller.

Bakt potet var nydelig tilberedt og får terningkast 5.

Men renhet, trygghet og alt mtp Covid-19 var det beste vi har opplevd i Ålesund hittils! Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Christer K
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Måtte først stå i kø i en evighet, før vi til slutt selv måtte stoppe en servitør for å få oppmerksomhet. Fikk da et bord, mens folkene bak i køen fikk beskjed om at det var 30 minutters ventetid! Tok en evighet å få oppmerksomhet i baren når vi skulle bestille. Maten kom så ikke før etter ca. 55 minutter! Pizzabuffen som egentlig skulle være «spis så mye du vil», viste seg å være 4 pizzastykker som i tillegg var relativt kalde. Pad thaien var smakløs og i tillegg en veldig liten porsjon. De ansatte var for så vidt serviceinnstilte nok, men det var alt for få ansatte på jobb!

1  Takk, marieland
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte Egon Ålesund i forbindelse med besøk i Ålesund, fin restaurant, mye kø og mye folk.

Stod i kø i cirka 1 time før vi fikk bord, servitørene gjorde så godt de kunne med tanke på å gi gjester bord. Servitører var hyggelige, men de hadde MYE å gjøre! De fløy frem og tilbake ++.

Bestilling skulle skje i baren, der var det en person som tok imot bestillinger. Kunne hatt to kasser oppe, men samtidig kan det være grunnet koronaviruset at kun en var åpen. Bestilling gikk veldig greit når man kom frem.

Når maten kom så maten veldig bra ut, men når jeg starter å skjære i kjøttet, så er den langt under medium. Det var nærmest rått kjøtt. Kunne se blod renne ut av stykket. Fries var gode, og brusen.

Alt i alt en helt ok opplevelse.

1  Takk, Willy H

Reisende som så på Egon Ålesund, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Egon Ålesund? Del dine erfaringer!