Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Surt, giddaslaust, og feil i alles leveringer ”
Anmeldelse av Egon Ålesund

Egon Ålesund
Vurdert som nr. 5 av 8 Smått og godt i Ålesund
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Av 3 bestillinger ble ingen levert som bestilt og betalt for, bl.a. helt feil type fyll i den bakte poteten og feil type hamburger rett.
Irriterende, særlig når en har med barn som har gjort sine omstendelige valg.

Satt leeenge å ventet på å få maten, selv om det var så godt som tomt i restauranten.
Personalet ga inntrykk av at de ikke orket å hilse, smile eller i hele tatt gjøre en jobb.

Neste gang tar vi en deilig rett fra Stuen, Ålesund. Egon Ålesund er bare dyrt og utrivelig.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, elisabethh267
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (460)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 460 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Veldig fin opplevelse hos Egon Ålesund! God mat, rent og koselig, kort ventetid - til tross for full restaurant.. god service

Dato for besøk: august 2020
Takk, 824majak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Bestilte en medium rare stekt entrecote og jeg fikk den stekt well done, smakte gummi. Klagde og fikk en ny entrecote, men dessverre var den også stekt well done... servitøren så ikke hva problemet var...
Ventet så lenge og ble altfor sulten, så det endte med at jeg spiste opp gummien.
Anbefaler ikke å dra når det er veldig fult.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 473tommyn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Meget god mat og hyggelig betjening. Jentungen likte tacosalaten, men klagde på at porsjonen var for storNydelig kylling, med friterte Scampi det samme sæsarsalaten. Terningkast fem

Dato for besøk: august 2020
Takk, 38b_rgep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Bra Egon restaurant. Rent og bra, samt rask og god service. Maten kom raskt og sto absolutt til forventningene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, odnytom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Ålesund, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Egon Ålesund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din