Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Egon Ålesund skjerp dere!!!”
Anmeldelse av Egon Ålesund

Egon Ålesund
Vurdert som nr. 5 av 8 Smått og godt i Ålesund
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Egon Ålesund skjerp dere!!! Dette var en elendig opplevelse. Bestilte Egons klassiker Black and white, noe som en skulle tro at kokken hadde stål kontroll på. Men dessverre, denne ble servert med råtten brokkoli og to bitte små kjøttstykker og noe salat som skulle dekke til dritten under. Servitøren unnskyldte seg heller ikke. Elendig mat og elendig service, her har dere mye å jobbe med.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, aagytris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (460)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 460 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2020

Atmosfæren er nydelig og den beste smaken av alle Egon restauranter. Jeg har vært på flere, men ingen kan måle seg med Ålesund. Fantastisk betjening så jeg anbefaler dette stedet på det varmeste

Dato for besøk: august 2020
Takk, Gry_Melb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Gikk på Egon da restauranten vi hadde planlagt var stengt. Egon leverer uansett hvor i landet du er, standardisert. Men maten er alltid god og det er et stort utvalg i menyen. Egon Ålesund var rent og pent, gode coronatiltak, hyggelig betjening vi spiste en god kyllingrett.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ambassador109167
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Gode korona-tiltak. Veldig god mat og hyggelig betjening. Vi skulle hatt Medium/rå, men fikk godt stekt indrefilet. Men, det smakte så godt og den var så mør at det ikke gjorde noe. Vi spiser gjerne her igjen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, JoriH5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Av 3 bestillinger ble ingen levert som bestilt og betalt for, bl.a. helt feil type fyll i den bakte poteten og feil type hamburger rett.
Irriterende, særlig når en har med barn som har gjort sine omstendelige valg.

Satt leeenge å ventet på å få maten, selv om det var så godt som tomt i restauranten.
Personalet ga inntrykk av at de ikke orket å hilse, smile eller i hele tatt gjøre en jobb.

Neste gang tar vi en deilig rett fra Stuen, Ålesund. Egon Ålesund er bare dyrt og utrivelig.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, elisabethh267
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Ålesund, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Egon Ålesund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din