Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna”
Anmeldelse av Egon Ålesund

Egon Ålesund
Vurdert som nr. 6 av 10 Smått og godt i Ålesund
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Kald mat, Norges dårligste pommes-frites, god smak i burger, men fabrikk laget. Var kald hadde ikke tid til å klage. Kjøp pølse på bensinstasjon i stedet

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ivar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (466)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 466 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Bestilte «ultimateburger». Den var i hjelstekt og tørr. Skuffende. Øl var bra, mens Moscow Mule er den verste jeg har smakt noen gang. Smakte nesten bare ingefær. Brant i munnen av den.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 985rune
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Meget sterk smak av ingefær på moscow mule. Klaget og fikk det samme resultatet som første drink. Fikk til svar at det var kun 2 ingredienser i drinken hvilket er feil. Det skal være både lime og mynte i denne. Den jeg fikk servert var det kun vodka og ingefør øl. Sterk som fy. Hamburgeren som min partner fikk servert var overstekt og tørr.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 779elinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Spiste lunsj her etter en liten tur rundt omkring i Ålesund. Fin ordning med nettbestilling direkte fra bordene, noe som gjør det enklere å overholde smittervernet. Vi spiste hver vår lunsjrett, jeg med kylling sandwich og Vegard med chicken bowl, og vi begge var godt fornøyde med rettenes smakssammensetning.
Det gode med egon kjeden er at konseptet og rettene er gjennkjennbare uansett hvilken by du besøker dem i, alltid fornøyd etter ett besøk her.

Dato for besøk: august 2021
Takk, ainahaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021

Dessverre tok det meget lang tid før maten kom. Noe av maten var feil og kald, annen var utmerket. Lav service.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, viksve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Ålesund, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Egon Ålesund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.