Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott sted”
Anmeldelse av Sjøbua

Sjøbua
Vurdert som nr. 4 av 98 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Ved Brosundet i Ålesund kan du nyte utsøkte måltider hos Sjøbua Fiskerestaurant. Her serveres sjømat basert på årstiden og de lokale fiskernes fangst, tilberedt med respekt for landsdelens tradisjoner. Kummer med levende fisk og skalldyr gir ferske råvarer. Sjøbua Fiskerestaurant ligger ved Brosundet i Ålesund, i et tidligere fiskemottak. Gjenstander og redskaper fra det gamle fiskemottaket er utstilt inne i restauranten, noe som fremhever det maritime miljøet. Her kan du nyte et delikat utvalg av retter med skalldyr og fisk, som blir fremstilt av ferske råvarer som lokale fiskere leverer hver dag. Du kan prøve velsmakende måltider med blant annet breiflabb, torsk, flyndre, steinbit og rokke. Restauranten får også levert levende krabbe og hummer fra fiskebåtene, og disse blir oppbevart i teiner ute i Brosundet. Inne i restauranten finnes det også egne kummer til skalldyr og levende fisk, slik at gjestene er sikret ferske råvarer av ypperste kvalitet, og en vakker utsikt over Brosundet gjør rammen rundt måltidet perfekt.
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Koselig sted med flott beliggenhet.
Maten her er laget av ferske råvarer og er flott tilberedt. Håndplukket interressant vinutvalg som passer matprofil. Service er bra.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, FrodeI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (308)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 308 anmeldelser

Anmeldt 24. januar 2019

Vi var heldig som fikk bord på denne restauranten! Vi var fire i følget, og fikk servert en deilig prosecco i peisestuen mens vi leste menyen. Vi spiste forskjellige forretter og fiskesuppen var magisk! Alle spiste gratinert klippfisk og det er det beste fiskemåltid vi har hatt. Servicen var også i ypperste klasse. Utrolig koselig og kunnskapsrik kelner. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Heges10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

God mottakelse , god oppfølging av en blid hyggelig ung dame. Vi bestillte begge den legendariske Hummersuppa til forrett. Denne gir vi terningkast: 6
Hovderett hadde vi begge Gratinert klippfisk, terningkast 5+.
Vi fikk anbefalt en Chablis ( Louis Moreau) 2017, denne var en frisk og god chablis som passet godt til rettene. Denne likte vi godt. Terningkast 5-.
Til dessert hadde vi Creme Brulee ( terninkast 5) og Sorbet (terninkast 4)
Savner sjøbuas dessertfat

God oppfølging.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 324clements
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Har besøkt dette stedet både med nåværende eiere og tidligere.
Stedet har en flott atmosfære og er passe størrelse slik at en opplever å kunne være for seg selv, også når det er mange gjester.

Spiste både kamskjell, sjøkreps, oksefilet og breiflabb. Svært gode smaker og fint anrettet.

Gode viner og effektive og serviceminded ansatte.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, RAF_Roger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2019

Et meget tiltalende lokalesetter en i god stemning allerede ved ankomst. Servicen er upåklagelig, og maten er førsteklasses

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BjornT838
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sjøbua, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Sjøbua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din