Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig sjømat!”
Anmeldelse av Sjøbua

Sjøbua
Vurdert som nr. 4 av 97 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Ved Brosundet i Ålesund kan du nyte utsøkte måltider hos Sjøbua Fiskerestaurant. Her serveres sjømat basert på årstiden og de lokale fiskernes fangst, tilberedt med respekt for landsdelens tradisjoner. Kummer med levende fisk og skalldyr gir ferske råvarer. Sjøbua Fiskerestaurant ligger ved Brosundet i Ålesund, i et tidligere fiskemottak. Gjenstander og redskaper fra det gamle fiskemottaket er utstilt inne i restauranten, noe som fremhever det maritime miljøet. Her kan du nyte et delikat utvalg av retter med skalldyr og fisk, som blir fremstilt av ferske råvarer som lokale fiskere leverer hver dag. Du kan prøve velsmakende måltider med blant annet breiflabb, torsk, flyndre, steinbit og rokke. Restauranten får også levert levende krabbe og hummer fra fiskebåtene, og disse blir oppbevart i teiner ute i Brosundet. Inne i restauranten finnes det også egne kummer til skalldyr og levende fisk, slik at gjestene er sikret ferske råvarer av ypperste kvalitet, og en vakker utsikt over Brosundet gjør rammen rundt måltidet perfekt.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

En gjeng fra Bærum som var på Norgesferie og besøkte venninna vår fra Ålesund! Fantastisk bra og god sjømat til en rimelig pris! Får mye for pengene her! Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, rachielp13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (315)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 315 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Kamskjell, klippfisk og crème bruleet. Magisk!!
Koselig lokale ved sjøkanten med dyktige servitører. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Runovic90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Nydelig mat,god service og et kjøkken som forstår hva det vil si å ha cøliaki. Ingen problem å tilpasse rettene til glutenfrie varianter.
Desserten, sjokolademarquise, var prikken over I-en, vurderte nesten å bestille en porsjon til.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tommykB3764LN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte hummersuppa til forretter, surf og turf og seafood platter til hovedrett og endte middagen med dessert der vi valgte sjokolade marquis, sorbet og creme brulee.

Hovedretten var uten tvil lagt mye sjel og kokkekunst og rettene var helt perfekte tilbredt og en virkelig smaksopplevelse. Verdt hver bidige krone, uten tvil.

Creme bruleen var i overkant fet og smøraktog og ikke veldig god balanse, ellers var de andre dessertene litt over snittet og gode.

Servicen var også bra. Anbefaler denne restauranten på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, davieslobo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Fantastisk hummersuppe, velsmakende breiflabbhale og god Irish Coffee. God service. Kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ninakristin_2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sjoebua, Daglig leder på Sjøbua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Tusen takk for det

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sjøbua, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Sjøbua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din