“Surf and Turf på Sjøbua”
Anmeldelse av Sjøbua - STENGT

Sjøbua
Kjøkken: Sjømat
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Ved Brosundet i Ålesund kan du nyte utsøkte måltider hos Sjøbua Fiskerestaurant. Her serveres sjømat basert på årstiden og de lokale fiskernes fangst, tilberedt med respekt for landsdelens tradisjoner. Kummer med levende fisk og skalldyr gir ferske råvarer. Sjøbua Fiskerestaurant ligger ved Brosundet i Ålesund, i et tidligere fiskemottak. Gjenstander og redskaper fra det gamle fiskemottaket er utstilt inne i restauranten, noe som fremhever det maritime miljøet. Her kan du nyte et delikat utvalg av retter med skalldyr og fisk, som blir fremstilt av ferske råvarer som lokale fiskere leverer hver dag. Du kan prøve velsmakende måltider med blant annet breiflabb, torsk, flyndre, steinbit og rokke. Restauranten får også levert levende krabbe og hummer fra fiskebåtene, og disse blir oppbevart i teiner ute i Brosundet. Inne i restauranten finnes det også egne kummer til skalldyr og levende fisk, slik at gjestene er sikret ferske råvarer av ypperste kvalitet, og en vakker utsikt over Brosundet gjør rammen rundt måltidet perfekt.
Anmeldt 9. september 2020

Vi var tre kollegaer som var megaheldige og fikk bord nær vindu hvor man kunne suge til seg inntrykkene fra Ålesundet.
Vi startet med nydelige kamskjell som ble skyllet ned med en tørr Riesling, dette for å gjøre oss klare til å kaste oss over en velpreparert Surf and Turf som hadde indrefilet og sjøkreps i seg. Til dette hadde vi en Giammi Tessari Due, anbefalt av vår kelner og som passet helt perfekt.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, OleB235

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Koselig sted. Veldig behagelig betjening. God service. Vi hadde en nydelig hummersuppe og gratinert klippfisk. Nydelig mat&vin.

Takk, Undheims
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk matopplevelse.
Vi driv i bransjen, så vi kan anbefale på det varmeste. God servise og nydelig mat

Takk, Fearless42400476930
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Fin beliggehet, behagelig betjening og herlig mat. En god opplevelse i Ålesund. Anbefales på det varmeste.

Takk, xvidar
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi fikk servert fantastisk mat på denne restauranten. Med Hummersuppe, Gratinert klippfisk og Espresso Crème Brulee ble dette et høydepunkt på Ålesund besøket. Anbefales på det sterkeste.

Takk, tomlI7515RA
Sjoebua, Daglig leder på Sjøbua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Tusen takk for det

Reisende som så på Sjøbua, så også på