Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra take away”
Anmeldelse av Red & Hot

Red & Hot
Vurdert som nr. 38 av 98 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Sushi, Kinesisk, Thai
Beskrivelse: Et spisested for hel familie - vi serverer et bredt utvalg av smakfulle og typiske retter fra Asia med våre specilities på Kinesisk, Thai, Japansk mat
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Et spisested for hel familie - vi serverer et bredt utvalg av smakfulle og typiske retter fra Asia med våre specilities på Kinesisk, Thai, Japansk mat
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Veldig bra take away som var ferskt laget. Vi har hatt 3 forskjellige retter, frityrstekt svinekjøtt i sur-søt saus, gul karri med biff (2 rød pepper symboler, men den var ikke sterkt i den hele tatt), og stekt ris med biff, kylling og grønnsaker. Alle retter hadde god smak, og var store porsjoner.

Dato for besøk: august 2020
Takk, MauriceAG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 27 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted som var rent og pent. De har veldig god mat, men buffèen hadde litt lite utvalg. Anbefaler likevel et besøk her.

Dato for besøk: september 2018
Takk, robert n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2018 via mobile enheter

Besøkte stedet på sen ettermiddag. Menyen har godt utvalg, vi endte med en type wok. Mye mat, ok priser og serviceinnstilt betjening. Mulig å sitte ute i glassinnbygd veranda med lufting.
Ryddig og rent både i spise- og toalettområder.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, MathildeVinje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2018 via mobile enheter

Godt alternativ til take away, trives ikke så godt med å sitte der da det er ukoselig og slitt. Men maten er god! Store porsjoner, og god smak! Det positive er at det faktisk ikke smaker identisk, som dessverre ofte asiatisk mat gjør i området her... svære bite med sushi, som fører til at man aldri klarer å spise opp. Absolutt verdt pengene!!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, ingaplingaS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2018 via mobile enheter

Kjøpte mat for 800kr på take away men følte det var mer grønnsaker enn annet
Smakte greit og vill vell kansje vurdere å dra hit igjen

Dato for besøk: mars 2018
Takk, sveinivarc3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Red & Hot, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Red & Hot? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din