Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig sushi”
Anmeldelse av Zuuma Sushi & Grill

Zuuma Sushi & Grill
Vurdert som nr. 4 av 90 Restauranter i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020

Vi fikk servert fersk og smakfull kylling teriyaki i maki og noen andre maki-varianter. Servicen var god, men maten var det beste!

Dato for besøk: august 2020
Takk, emilyvG4073YW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (556)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 556 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Var innom her for lunsj på vår dagstur til Ålesund. Måtte først vente 45min på å få bestille drikke, så 15min på å få bestille mat, deretter tok det nesten 1 time før maten ankom. Ingen kom og beklaget at det tok lang tid.

De i reisefølget som bestilte skalldyrsalat og bbq maki syns maten var god, men kyllingvingene var det ikke noe spesielt ved.

Vårrullene var ikke crispy, og bar preg av å ha ligget lenge og «ventet» på at resten av maten skulle lages. Sushien var altfor «bløt» og smakte veldig lite. Bestilte laksemaki med chilimajones, lurer på om vi i det hele tatt fikk chilimajones?

Kan dessverre ikke anbefale dette stedet.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Kristin G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Spiste sushi..... og den var helt super! Du finner ikke mange sushi restauranter i Norge som matcher denne!
Veldig god service med smilende og hyggelige ansatte..... og de som er på kjøkkenet kan utvilsomt sitt fag!
Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, faasmul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

2 ungdommer og 2 voksne koste oss med deilig sushi på Zuuma. Kan anbefales. Litt sånn «urolig»sted med tanke på at det var take away der også.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, HegeEl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk! Beste sushien jeg noen gang har smakt. Hyggelig personale, rask service og helt nydelig mat

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, lenaskj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Zuuma Sushi & Grill, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Zuuma Sushi & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.