Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service. Fikk beskjed”
Anmeldelse av Zuuma Sushi & Grill

Zuuma Sushi & Grill
Vurdert som nr. 5 av 96 Restauranter i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Dårlig service. Fikk beskjed om at bordet måtte ryddes når vi fortsatt spiste dessert. Kun Cola å drikke, ingen annen brus. Stressende kelnere.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 43maritb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (525)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 525 anmeldelser

Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Veldig god sushi plassert sentralt i sentrum av ålesund. Flott betjening,gikk fort å få maten. Minuset var litt overpriset men igjen, det var verdt pengene. Jeg savnet også flere alternativer, spesielt maki menyen.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Fayeus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020

Kom klokken 16.15 på en fredag ettermiddag. Spontan date med samboer, regnet med at bord for 2 ikke skulle være noe problem. Kommer til Zuuma, restauranten var så og si helt tom. Satt folk på 2 bord, og det var veldig vanskelig å gi oss bord. Så vi ble plassert i baren, utrolig lite koselig, og da er restauranten omtrent helt tom.
Jeg sa til kelner at vi egentlig hadde dårlig tid, og hadde bare en liten time. Men nei, vi kunne ikke sitte på bordene for de var alle reserverte. Jeg forklarte at vi da kanskje ville gå en annen plass, men kelner bare trakk på skuldrene. Jeg og min samboer ble enige om å bestille mat, til tross for at vi satt i baren. Vi hadde jo dårlig tid og vi var sultne.
Vi satt i restauranten til 17:15 og når vi gikk, så var alle bordene fremdeles ledig.

Jeg har full forståelse for at man må prioritere reservasjoner. Og fredagskvelder er helt sikkert travle, i hvertfall utover kvelden. Men å være så lite serviceinnstilt, og si at restauranten er full klokken 16.00 når der ikke sitter folk, det er for meg litt spesielt. Man kan være litt mer løsningsorientert og si «dette bordet er reservert fra klokken 18.00 så da må dere være ferdige til 17.30» det hadde ikke vært noe problem. Men istedenfor satt vi på noen bar-krakker, med ryggen til en tom restaurant med masse ledige bord.
Dette er ett gjentagende problem, for vi opplevde det samme 1 år tilbake. Da hadde vi bord, men andre gjester ble fortalt at det var fult og at alle bord var reserverte, så gjestene måtte snu i døren. Da også var det ledig i HELE restauranten under hele middagen vår.

Dato for besøk: september 2020
4  Takk, R2288NDjulieb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020

Helt fantastisk mat. Vi spiste vegetar sushi, vanlig, and, oksetrøffel og vårruller.. Helt ubeskrivelig opplevelse

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Gry_Melb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Fint og intimt resturantlokale. Fikk maten raskt og var velsmakende. Greie priser. Tar gjerne turen igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Turistmartha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Zuuma Sushi & Grill, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Zuuma Sushi & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din