“En fin opplevelse”
Anmeldelse av Aqua Restaurant

Aqua Restaurant
Vurdert som nr. 61 av 89 Restauranter i Ålesund
Anmeldt 27. juli 2020

Til tross for storinnrykk av turister og hektiske forhold for de ansatte, ble vi imøtekommet med bare smil og vennlighet, og kjempegod service. De ansatte var oppmerksomme hele tiden. Vi spiste nydelig burger og hadde deilig vin til. Utsikt rett mot brygga og fjorden. Veldig bra!

1  Takk, Synnøve B

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Restauranten er inne i hotellet og er preget av det. Ikke noe atmosfære, men god mat og hyggelig betjening. Greit sted å spise hvis det er det man ønsket, men ikke noe mer.

Takk, RosslandR
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Prisen tilsier syvretters Michelin, men maten sier lunken veikro. Dette ble en litt trist slutt på dagen, med halvveis oppvarmet julemat til svært stiv pris. Når sprayflaska står på benken og bord ikke blir ryddet gjorde det sitt for å komplettere inntrykket. Takk, men nei takk.

1  Takk, eigunns
Anmeldt 28. november 2016

Spiste nydelig 3-retters selskapsmeny. Absolutt ingen ting å sette fingeren på. Mat og servitører - tommel opp. Og med flott utsikt rett ved sjøen, så ble det hele en fin opplevelse.

Dato for besøk: november 2016
1  Takk, akf68
Anmeldt 27. oktober 2016

Topp service, super god mat, en kulinarisk smaksopplevelse av de sjeldne.... her spiser vi gjerne igjen....

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, gullveien

Reisende som så på Aqua Restaurant, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Aqua Restaurant? Del dine erfaringer!