Vi endte opp her midt i turistsesongen rett og slett fordi alle andre restauranter i Ålesund enten var fullbooket eller stengt. Jeg skjønner ikke helt hvor business-tankegangen er hos flere av byens restauranter er når de holder stengt på mandager midt i turistsesongen hvor det faktisk står køer utenfor nesten alle restaurantene.
Men over til anmeldelsen av akkurat denne restauranten:
Jeg har ikke noe å utsette på maten, rett og slett helt grei god mat. Jeg spiste hamburger, og den var helt gjennomsnittlig god.
Problemet er at alle rettene er 100 kr for dyre, prislista hører hjemme i en gourmetrestaurant.
Så altså, jeg har ikke noe problem med å anbefale maten hvis man bare ser bort fra prisene.
En ting de veldig lett kan bli bedre på er alkoholfritt øl; det eneste de hadde var Munkholm. I utvalget som fins rundt omkring av alkoholfritt øl nå, så er Munkholm (og Clausthaler) det aller dårligste.
Servicenivået var høyt.
En i følget vårt skrøt veldig av klippfisken (jeg liker ikke klippfisk selv, men om man liker det så er nok denne en høydare på denne restauranten).