Havets perle

Min tur til Grip var uforglemmelig. Verdens minste brannstasjon var sjarmerende og inspirerende... les mer

Anmeldt 30. juli 2024
Kurt K
Nydelig tur

En nydelig tur til fiskeværet Grip. En veldig kunnskapsrik guide som fortalte om øyas historie... les mer

Anmeldt 29. juli 2024
Freedom27287249084
Hokksund, Norge

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nydelig plass med hyggelig guide og flott båttur ut. Fint å sjå at dei klare å gjennomføre noko slikt og har eit høgt fokus på Korona

Takk, 817roarb
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Nydelig dag med flatt hav og 28 grd. C Veldig kjekt å besøke denne spesielle øya ut i havet, med Norges nordligste stavkirke!
I dag er det hovedsaklig sommergjester som bor på øya.
Fin guiding og mye info underveis Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Rosenquists
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok turen lørdag 25.05.20 i strålende sol og stille sjø for å se Norges minste stavkirke og et nedlagt fiskevær uti havgapet.

Overfarten gikk raskt og med passelig mengde info fra skipperen. Guiden (datter til skipperen) var flink og rutinert til tross for ung alder. Det at hun har tilbrakt sommere der ute gav guidingen troverdighet. Spesielt å gå mellom hagene til de som nå bruker øya som landsted om sommeren mens de satt og spiste/drakk/solte seg.

Alt i alt en tur vi ikke angrer på. Savner likevel mer om historien til fiskeværet. Uforløst potensiale både om historiefortellingen, menneskeskjebner, dramatikken og uværet som må ha rammet øya gjentatte ganger. 45 min + med egen tid der ute er i meste laget. De kunne lett inkludert smaksprøver til turistene av klippfisken og tatt seg betalt for dette.

Takk, hanss345
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Flott tur! Veldig hyggelige verter. Tross en del sjø og flere sjøsyke, tok de vare på passasjerene sine med stor omsorg. Akkurat passe lengde på guidet tur, lærte masse interessant og rakk å få en varm kopp kaffe før tilbaketuren.

1  Takk, issie2018
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig vertskap for turen. Hagbart Waage er en god sjøbåt med stabilisatorer som reduserer slingring. Bra!
God guiding ute på Grip. Veldig interessant. Anbefales 😀

Takk, Asbjørn K