Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk å oppleve øysamfunnet Grip og stedets unike og dramatiske historie.

Behagelig båtreise i fint vær. Den bittelille øya Grip har en stor og unik fortid. Kapteinen på... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Seiren
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
En fantastisk tur på en nydelig sommerdag

En flott båttur og utmerket guiding. Akkurat passe med tidsforbruk. Stavkirka var vakker og i... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Kirsten R
via mobile enheter
Les alle 192 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (192)
Filtrer anmeldelser
192 resultater
Vurdering fra reisende
168
22
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
168
22
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 192 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig tur til Grip med hyggelig kaptein, og dyktig guide på Grip og en flott omvisning. Fin båt med god bevertning. Absolutt en tur å anbefale!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Elisabeth D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk tur, informativ og morsom kaptein, dyktig guide med røtter på Grip og vi var veldig heldig med været, strålende sol og fint seilvær.

Når Sommerbåten var i området så tok vi like godt en omvei på vei tilbake for å hilse på Statsraad Lehmkuhl.

Alt i alt en flott dag

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, 901tanjat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Flott og fascinerende øy. Veldig blid og hyggelig skipper og matros Engasjert og flink guide. Anbefales på det sterkeste

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Kirsti Ramsfjel... F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Vi ble tatt veldig godt i mot av skipper og matroser på kaia i Kristiansund. Et strålende humør gjorde at forventningene til turen økte. Fint vær og lite vind gledet også. Heldige oss.

Grips historie er absolutt verdt å få med seg. Når du samtidig får muligheten til å besøke stedet, finnes det ingen grunn til å la være å bli med Grip-båten på tur.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, bjornhuse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021

Dette var en kjempefin utflukt. Båten, gammel og god, forlot brygga presis 1030 og vi satte kursen ut mot GRIP. Turen tok en time, og vi var så heldige at havet var helt pannekakeflatt og vi kunne sitte ute på dekk. Enkel servering ombord. Vi ble guidet rundt på GRIP en halv times tid av datter til båtkapteinen. Spennende og lærerik historie. Så gikk vi litt rundt å kikket for oss selv etterpå og tok en kaffe og vaffel i kafeen. Deretter en time tilbake igjen til Kristiansund, i strålende sol, sittende forrest i båten på dekk. HELT MAGISK DAG!!!

Dato for opplevelse: juli 2021
2  Takk, Trollmor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser