Behagelig båtreise i fint vær. Den bittelille øya Grip har en stor og unik fortid. Kapteinen på... les mer
En flott båttur og utmerket guiding. Akkurat passe med tidsforbruk. Stavkirka var vakker og i... les mer
Fantastisk båttur til en unik øy. Kjempeflink guide Fint å se hvor godt bebyggelsen blir ivaretatt.
Det var veldig spennende å besøke en ekte turistattraksjon. Interessant informasjon formidlet av en dyktig og engasjert guide med egen tilknytning til øya.
Kapteinen valgte en annen runde hjem da han hadde sett havørn i området. Dette gav full uttelling. Vi fikk se 5 av disse flotte fuglene.
Turen ut med Hagbart Waage var behagelig og med god utsikt til omgivelsene. Øvre soldekk virket noe slitent med ditto redusert sikt gjennom plastikk vinduer.
På Grip fikk vi en god omvisning av en kunskapsrik guide.
Ellers en stor opplevelse på overfarten og på øyen.
Det var en flott tur, grei båt og godt mannskap som informerte om området underveis. Det var en flink guide med gode lokale kunnskaper som viste oss rundt på øya. Eneste minus var at lokal kafé på øya var stengt for sesongen.
Grip er et utrolig vakkert, autentisk, trangt, fargerikt, malerisk sted, og på alle måter en opplevelse. Turen anbefales, og guidingen både underveis på båten, og i land på selve været var både frisk og lærerik, for vår del av guider med lokal tilknytning. Topp-karakter!
Helt fantastisk fra start til mål ble møtt av hyggelige ansatte på båten, nydelig båtreise.,Det var mulig og handle litt ombord kaffe drikke , lefse ol.Øya Grip var et så nydelig sted at det må oppleves. Vår flotte guide på turen hadde masse interessant å fortelle om øya, gjort med innlevelse og EKTE kjærlighet til øya.Akuuratt passe tid til og få med seg alt uten stress.Må opplevesLett og bestille og betale turen på nett.Tusen takk for turen.